Sondaj de opinie
Cum procedați atunci cînd ați cumpărat un produs și constatați că acesta are un defect/viciu ascuns sau de alterare?
Alte sondaje
 
VREAU SĂ DEPUN
PLÂNGERE!!!
 
ÎN ATENŢIA
AGENŢILOR ECONOMICI
 
7 SFATURI UTILE PENTRU CONSUMATORI
 
CAMPANII DE INFORMARE
 
CONTACTE
APCSP ANUNȚĂ CONCURS DE DESENE PENTRU TINERI! 20.06.2018    
Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței dă start lansării primei ediții a concursului de desene "Protecția consumatorilor în imagini" ce se desfășoară în cadrul Proiectului finanţat de UE "Vizibilitate şi comunicare pentru acţiunile referitoare la implementarea AA/DCFTA în cadrul programelor de asistenţă finanţate de UE".
29  
 
TABLOUL SĂPTĂMÂNAL AL RECLAMAȚIILOR 18.06.2018    
Cetățenii din Republica Moldova sunt tot mai interesați să-și apere drepturile în diverse cazuri. Recent, în adresa instituției a fost înregistrată o plângere pe motivul plagierii unei pagini Web. Deși, fondatorul site-ului are dreptul de autor asupra sistemului informațional, acesta a declarat că există un sistem-clonă în care sunt preluate toate informațiile de pe pagină.
108  
 
Curs de instruire privind identificarea produselor contrafăcute 15.06.2018  
Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței a organizat, astăzi, 15 iunie, un curs de instruire desfășurat cu suportul Agenției de Stat pentru Proprietate Intelectuală a Republicii Moldova privind identificarea produselor contrafăcute plasate pe piață și prevenirea acțiunilor de falsificare a produselor originale.
75  
 
CAMPANIA DE INFORMARE A PRESTATORILOR DE SERVICII ÎN REGIM TAXI 14.06.2018  
Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, în luna mai a anului curent, a demarat o Campanie de informare pentru consumatorii ce folosesc serviciile de transportare în regim taxi.
75  
 
Vezi mai mult: Comunicate de presă
Anunțuri
ANUNȚ 19.06.2018    
      AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA CONSUMATORILOR ȘI SUPRAVEGHEREA PIEȚEI Comisia de Concurs   ANUNȚ Lista candidaților ce sînt admiși la proba scrisă pentru ocuparea funcțiilor publice vacante, după cum urmează:   1. Inspector - Direcția asigurarea intereselor consumatorilor și siguranța ocupațională   Nr. Numele, Prenumele 1. Popa Andrei 2. Stratu Violeta   2. Auditor
 
ANUNȚ 11.06.2018  
  AGENȚIA PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR ȘI SUPRAVEGHEREA PIEȚEI Lista învingătorilor concursului COMISIA DE CONCURS   Lista învingătorilor concursului pentru ocuparea funcțiilor publice  vacante Nr. d/o Numele, prenumele Inspector superior al Direcției control produse industriale și servicii  1 Barbos Ion  Inspector
 
ANUNȚ 08.06.2018  
ANUNȚ Lista candidaţilor care au promovat proba scrisă şi sînt admişi la interviu pentru ocuparea funcţiei publice vacante, după cum urmează:   1. Inspector superior – Direcția relații cu consumatorii și mediul de afaceri - pe perioadă nedeterminată   Nr. Numele, Prenumele 2. Strîmbanu Alexandru     2.
 
Vezi mai mult: Anunţuri
Campanie de informare privind drepturile consumatorilor

Găseşte-ne pe Facebook

Arrow Prev

Arrow Next
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 1596004 |  ieri: 737 |  azi: 660 |  online: 13   actualizat la: 20.06.2018
Creat de Brand.md