Evenimente APC
Prima   »  Presa   »  Evenimente » Managerii APC pregătiți pentru schimbări

Managerii APC pregătiți pentru schimbări  

22.11.2013
  1855 Accesări  

În perioada 13 - 20 noiembrie 2013, Managerii din cadrul Agenției pentru Protecția Consumatorilor (APC)  au participat la un curs de instruire cu tematica "De la control la conformare - Practica cea mai bună în management".

Cursul de instruire face parte din Proiectului Twinning, de care beneficiază Agenția din anul  2012. Scopul acestui curs de instruire este de a ajuta Agenția  să-și dezvolte practicile manageriale curente în conformitate cu bunele practice ale  Uniunii Europene.

Cursul s-a desfășurat în incinta ambasadei Marii  Britanie  cu sediul la Chișinău. Formatorii  cursului au fost Dl. John Lawrance, Lider de Proiect și  Richard Hodge, expert în domeniul supravegherii  pieței și dezvoltării manageriale.

La deschiderea evenimentului a participat și ambastorului Marii Britanii, Excelența Sa, Philip David Batson, care în discursul său a ținut să remarce cît de important este ca Agenția pentru Protecția Consumatorilor  să treacă de la sistemul vechi  de supravegerea a pieței, bazat  pe  controale, la un nou bazat  pe  conformare agenților economici  și capacitarea decizională a consumatorilor. Domnul Batson a ținut  să încurajeze conducerea Agenției, menționînd că  Marea Britanie a trecut prin aceiași experiență la începutul  aniilor  90,  și că această practică, în timp,  și-a dovedit efieciența și funcționalitatea.De asemenea, Excelența Sa, și-a exprimat convingerea că APC va reuși să implementeze cu succes bunele practici și în sistemul național de protecție a consumatorilor.

Pe final, managerii APC au avut ocazia să  aplice în  practica cunoștințele obținute, elaborînd  un plan de acţiuni pentru a sprijini  realizarea schimbării ,, de la control la conformare".

Serviciul de Informare și Comunicare cu mass-media

Tel.:022 501 999

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Evenimente » Managerii APC pregătiți pentru schimbări
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2366382 |  ieri: 2226 |  azi: 410 |  online: 67   actualizat la: 06.12.2019
Creat de Brand.md