Evenimente APC
Prima   »  Presa   »  Evenimente » ”Vizita APC la casa de copii” Preafericitul Iosif sau ”Cel mai frumos și cald concert de Crăciun”

”Vizita APC la casa de copii” Preafericitul Iosif sau ”Cel mai frumos și cald concert de Crăciun”  

02.01.2014
  3677 Accesări  

Marți 31 decembrie 2013, atunci cînd majoritatea din noi sunt prinși în iureșul pregătirilor de Revelion și în căutarea pe ultima suta de metri a cadourilor pentru cei dragi, directorul Agenției pentru Protecția Consumatorilor (APC), Dl Alexandru CUZIMUC însoțit de colegii săi, au adus zîmbete pe fețele a 64 copii orfani, plasați în Casa de copii orfani "Preafericitul Iosif" din sectorul Buiucani al capitalei.

Acest lucru a fost posibil urmare acțiunii de caritate organizate de APC în ajunul sărbătorilor de iarnă, prin care angajații APC au donat resurse financiare și/sau alte bunuri pentru a fi oferite opiilor orfani.

Din resursele financiare colectate s-au procurat rechizite școlare, detergenți, produse pentru igiena personală, articole vestimentare, fructe, sucuri, dulciuri.

Dar mai încîntați decît copii au rămas reprezentanții APC, care au venit cu daruri.

Copiii i-au fascinat prin talentul și artistismul de care au dat dovadă, prezentînd un adevărat concert de Crăciun oaspeților. Nelipsite au fost colindele și capra, urăturile și dansurile populare. Angajații casei de copii au spus că, pe lîngă darurile de Crăciun, copii se bucură cel mai mult de posibiltatea de a fi priviți, apreciați, încurajați pentru talentele lor.  Cuvintele de admirație și mulțumire relatate de directorul APC, Dl Alexandru CUZIMUC pe final , au adus cea mai mare bucurie și satisfacție pe fețele copiilor, dar și a personalului casei de copii.

Conducerea casei de copii a adus mulțumiri și urări de sănătate și bunăstare angajaților Agenției pentru Protecția Consumatorilor  pentru contribuirea la această acțiune nobilă. La rîndul său, directorul APC a relatat că este o plăcere să dărui bucurie celor care au cu adevărat  nevoie de ea și că pe viitor acest gen de acțiuni vor deveni o bună tradiție pentru colectivul APC.

Serviciul de Informare și Comunicare cu Mass-Media

Tel.:022 501 999

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Evenimente » ”Vizita APC la casa de copii” Preafericitul Iosif sau ”Cel mai frumos și cald concert de Crăciun”
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2367500 |  ieri: 2226 |  azi: 1414 |  online: 26   actualizat la: 09.12.2019
Creat de Brand.md