vezi mai mult

„TAXIMETRU. Ce trebuie să cunoaștem despre acest mijloc? Și cum funcționează acesta?”
  
 
Află ce trebuie să știi când îți alimentezi mașina la stațiile PECO
  
 
Produsele necorespunzătoare sau produsele cu defect
Vezi în : româna     // 4895.374 Kb  
 
Prima   »  7 Sfaturi utile pentru consumatori » Fii vigilent la alegerea bradului artificial și a decorațiunilor pentru pomul de Crăciun

Fii vigilent la alegerea bradului artificial și a decorațiunilor pentru pomul de Crăciun  

21.12.2018
  195 Accesări  

Alegerea bradului pentru sărbătorile de iarnă și a decorului pentru casă și grădină reprezintă un eveniment pentru toată familia. Indiferent dacă vă hotărâți să creați această atmosferă mai devreme sau fie, chiar în ajunul sărbătorilor, pentru siguranța familiei dvs. țineți cont de următoarele:

-          Asigurați-vă că baza bradului este dreaptă și că are suficientă stabilitate pentru a susține greutatea pomului artificial.

-          Materialul unui brad de calitate inferioară poate elimina, mai ales sub influența luminii și a lumânărilor, substanțe chimice nocive. În acest sens asigurați-vă că nu este prezent mirosul persistent specific de substanțe chimice.

-          Culoarea crengilor și a decorațiunilor de brad trebuie să se mențină pe toată durata de exploatare. Verificați în prealabil prin trecerea ușoară a mâinii printre ramuri pentru a stabili rezistența culorii cât și lipsa dezgoliciunii extremității ramurilor. Respectați indicațiile producătorului privind modul și locul de amplasare, evitați procurarea decorațiunilor din sticlă pentru a preveni eventuale accidente.

-          Decorațiunile pentru pomul de Crăciun nu sunt considerate jucării pentru copii, în sensul Reglementării tehnice privind siguranța jucăriilor, prin urmare acestea nu dispun de declarație de conformitate și nu sunt supuse evaluării conformității obligatorii care să asigure inofensivitatea acestora.

Indiferent de ce brad veți alege important este să vă bucurați de el alături de toți cei dragi și să aveți parte de sărbători fericite.  

 

 

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  7 Sfaturi utile pentru consumatori » Fii vigilent la alegerea bradului artificial și a decorațiunilor pentru pomul de Crăciun
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2365216 |  ieri: 2022 |  azi: 1566 |  online: 23   actualizat la: 06.12.2019
Creat de Brand.md