Prima   »  Cazuri de succes » ULEIUL ÎNLOCUIT LA MAȘINĂ A DUS LA DETERIOAREA ACESTEIA. CUM ȘI-A FĂCUT DREPTATE UN CONSUMATOR

ULEIUL ÎNLOCUIT LA MAȘINĂ A DUS LA DETERIOAREA ACESTEIA. CUM ȘI-A FĂCUT DREPTATE UN CONSUMATOR  

22.01.2018
  638 Accesări  

Recent , un consumator a beneficiat de serviciile unui centru de deservire a automobilelor, acesta solicitând schimbarea uleiului necesar pentru transportul său. După 2-3 luni din momentul înlocuirii uleiului, în cutia de distribuție, computerul de bord a început  să arate o eroare.

Consumatorul a crezut că problema vine de la vre-o piesă defectă și a fost nevoit  să se deplaseze  la auto-service pentru a depista care este cauza defecțiunilor prezentate de mașină.  În urma demontării, mecanicul a constatat  că piesa respectivă  nu poate fi reparată deoarece îi lipsesc careva detalii ale acesteia și , la mijloc ar putea fi, calitatea necorespunzătoare a uleiului recent înlocuit în cutia de distribuție. Consumatorul  s-a adresat imediat către agent economic cu o reclamație.

Din cauza faptului că,  agentul economic nu a reacționat la reclamația primită, consumatorul  a depus o petiție pe adresa Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, agentul economic a întreprins măsurile necesare pentru soluționarea conflictului pe cale amiabilă, prin restituirea contravalorii produsului și a pagubei materiale în valoare de 9 000 de lei.

 

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Cazuri de succes » ULEIUL ÎNLOCUIT LA MAȘINĂ A DUS LA DETERIOAREA ACESTEIA. CUM ȘI-A FĂCUT DREPTATE UN CONSUMATOR
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2366367 |  ieri: 2226 |  azi: 395 |  online: 52   actualizat la: 06.12.2019
Creat de Brand.md