Prima   »  Cazuri de succes » REPARAȚIE A MAȘINII CU NĂBĂDĂI

REPARAȚIE A MAȘINII CU NĂBĂDĂI  

29.01.2018
  677 Accesări  

Recent, un consumator din Fălești  și-a reparat automobilul la un auto service din capitală. Consumatorul a solicitat de la agent economic schimbarea pompei de răcire, a filtrului de combustibil, precum și a plăcuțelor de frână  la automobilul său de model Renault Megane Scenic.

După ce s-au finalizat  executarea lucrărilor de reparație, consumatorul a mers să testeze mașina.  După 2 km parcurși, motorul  autoturismului s-a oprit. În urma ajutorului oferit de un șofer, acesta a ajuns înapoi la auto service, unde și-a înaintat nemulțumirea față de servicii. Automobilul a fost lăsat până a doua zi, timp în care s-a depistat că pentru reparație nu au fost folosite piese calitative, ceea ce a dus la deterioararea mașinii.

În urma discuțiilor purtate între cei doi subiecți, agentul economic și-a recunoscut vina și a promis că defecțiunile vor fi remediate, costurile fiind suportate de firmă. Agentul economic  a dat asigurări că au fost scoase și curățite injectoarele de combustibil și în acest mod, automobilul va fi ca nou.

După exploatarea mașinii, aceasta s-a defectat iarăși în timpul circulației, consumatorul telefonând la Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței și depunând o plângere în Registrul de reclamații a întreprinderii. Din motiv că, agentul economic refuza să soluționeze problema, acesta a depus o reclamație în cadrul Agenției, cu revendicarea de a-i acoperi dauna materială pentru deteriorarea motorului.

În urma intervenției prompte a Agenției, consumatorul a primit de la agent economic despăgubiri în valoare de 5000 lei.

 

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Cazuri de succes » REPARAȚIE A MAȘINII CU NĂBĂDĂI
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2375351 |  ieri: 1860 |  azi: 401 |  online: 12   actualizat la: 12.12.2019
Creat de Brand.md