vezi mai mult

Rezultatele Concursului de desene "Protecția Consumatorilor în Culori".
  
 
Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieții, a participat la a XII-a ediție a conferinței Internaționale a IMM-urilor "Moldova Verde"
  
 
Reprezentații Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, au participat la workshop-ul „E-Turism și Protecția Consumatorilor"
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Iurie Eremia, directorul Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Ronny BECHMANN, Manager al Proiectului de Consiliere a Guvernului în Reforma Economică, au trecut în revistă noi aspecte de colaborare

Iurie Eremia, directorul Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Ronny BECHMANN, Manager al Proiectului de Consiliere a Guvernului în Reforma Economică, au trecut în revistă noi aspecte de colaborare  

28.10.2016
  487 Accesări  

Ronny BECHMANN, Manager al Proiectului de Consiliere a Guvernului în Reforma Economică (GIZ) s-a aflat într-o vizită de lucru la Agenția pentru Protecția Consumatorilor (APC).

În cadrul discuției, directorul APC, i-a prezentat informații generale despre activitatea agenției și planurile de viitor, precum și disponibilitatea de colaborare pe domeniul protecției consumatorilor. Iurie Eremia  a menționat interesul APC în inițierea unor proiecte comune care ar viza domeniul protecției precum și a unor acțiuni comune de informare și promovare – misiuni de lucru, schimb de experiență, expertiză, etc.

La rândul său Ronny BECHMANN, a menționat că Agenția de Cooperare a Germaniei oferă asistență în cadrul mai multor proiecte din diferite domenii și a subliniat necesitatea identificării unor noi domenii de intervenție.

În acest context, Iurie Eremia și Ronny Bechmann au trecut în revistă mai multe aspecte de colaborare precum . În cadrul dialogului Ronny Bechmann, a dat asigurări cu privire la inițierea unor activități comune și a împărtășit din experiența implementării diferitor proiecte cu alte instituții din RM. În timpul discuțiilor, interlocutorii au făcut un schimb de opinii vizavi de realizarea altor proiecte implementate de GIZ Moldova în țara noastră, inclusiv celor ce țin de îmbunătățirea siguranței alimentelor. La moment, Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei implementează în Republica Moldova 6 proiecte în valoare de 14,4 milioane de euro.

 
 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Iurie Eremia, directorul Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Ronny BECHMANN, Manager al Proiectului de Consiliere a Guvernului în Reforma Economică, au trecut în revistă noi aspecte de colaborare
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2359873 |  ieri: 1525 |  azi: 203 |  online: 29   actualizat la: 04.12.2019
Creat de Brand.md