vezi mai mult

„Ziua Ușilor Deschise” APCSP 2019
  
 
Ajută-l pe Moș Nicolae și Moș Crăciun să aleagă jucării sigure!
  
 
Fii vigilent la alegerea bradului artificial și a decorațiunilor pentru pomul de Crăciun!
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Agenția pentru Protecția Consumatorilor continuă campania de informare în piețele comerciale

Agenția pentru Protecția Consumatorilor continuă campania de informare în piețele comerciale  

27.02.2017
  1307 Accesări  

APC continuă campania de informare în piețele comerciale din țară. Direcția Protecția Consumatorilor Bălți au efectuat vizite de consultanță și informare în piețele comerciale din municipiul Bălți. Aflați la fața locului, inspectorii au discutat cu agenții economici și consumatori prezenți în piață, care s-au arătat interesați de domeniu și s-au implicat activ în discuții. Totodată, consumatorii prezenți au fost atenționați de faptul că produsele trebuie să fie procurate numai din locuri autorizate, special amenajate.

Principalele aspecte care au fost discutate au fost: certificatul de calitate al produselor puse în vînzare, indicare corectă a prețurilor, etichetarea produselor, lista produselor care pof fi sau nu returnate, etc.

 

Amintim că această campanie se desfășoară în mai multe raioane ale țării. Astfel, pînă acum au fost desfășurate vizite în piețele comerciale din Chișinău, Orhei, Cahul, Bălți, Ștefan Vodă, etc. Prin aceste vizite se propune intensificarea informării atît a consumatorilor cît şi a agenţilor economici în vederea educării acestora întru prevenirea şi combaterea practicilor comerciale incorecte, sensibilizarea opiniei consumatorilor cu privire la procurarea produselor din locuri special amenajate, familiarizarea cu obligaţiile şi responsabilităţile agenţilor economici în vederea respectării drepturilor. Discuțiile poartă caracterul unui dialog, la care participă agenți economici din diferite domenii.

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Agenția pentru Protecția Consumatorilor continuă campania de informare în piețele comerciale
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2382069 |  ieri: 1418 |  azi: 1384 |  online: 46   actualizat la: 16.12.2019
Creat de Brand.md