vezi mai mult

Rezultatele Concursului de desene "Protecția Consumatorilor în Culori".
  
 
Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieții, a participat la a XII-a ediție a conferinței Internaționale a IMM-urilor "Moldova Verde"
  
 
Reprezentații Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, au participat la workshop-ul „E-Turism și Protecția Consumatorilor"
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Rolul și importanța standardelor în activitatea organizațiilor pentru protecția consumatorilor

Rolul și importanța standardelor în activitatea organizațiilor pentru protecția consumatorilor  

28.03.2017
  1105 Accesări  

Reprezentanți ai Agenției pentru Protecția Consumatorilor au participat la seminarul de instruire „Rolul și importanța standardelor în activitatea organizațiilor pentru protecția consumatorilor", organizat de Institutul de Standardizare din Moldova (ISM), în cadrul proiectului „Academia Standardizării". La eveniment au participat reprezentanți ai mai multor organizații pentru protecția consumatorilor și studenți din cadrul Academiei de Studii Economice a Moldovei (ASEM).

Evenimentul a avut drept scop consolidarea dialogului cu organizațiile din domeniul protecției consumatorilor, precum și informarea acestora cu privire la  importanța și rolul standardelor în activitatea pe care o desfășoară. Pentru a proteja interesele consumatorilor, adoptarea standardelor europene nu este suficientă. De aceea este necesar ca standardele să fie implementate de către utilizatori, iar organizațiile responsabile de supravegherea pieței și control să se implice prin verificarea conformității produselor/serviciilor cu cerințele standardelor. 

 
 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Rolul și importanța standardelor în activitatea organizațiilor pentru protecția consumatorilor
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2359963 |  ieri: 1525 |  azi: 291 |  online: 23   actualizat la: 04.12.2019
Creat de Brand.md