vezi mai mult

TABLOUL SĂPTĂMÂNAL AL RECLAMAȚIILOR
  
 
Curs de instruire privind identificarea produselor contrafăcute
  
 
CAMPANIA DE INFORMARE A PRESTATORILOR DE SERVICII ÎN REGIM TAXI
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Premierea celor mai buni antreprenori din raionul Hîncești

Premierea celor mai buni antreprenori din raionul Hîncești  

09.06.2017
  1284 Accesări  

Directorul Agenției pentru Protecția Consumatorilor, Iurie Eremia, a participat astăzi în cadrul ceremoniei de premiere a concursului „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii” din raionul Hînceşti.

Iurie Eremia a menționat că fiind desemnat în 2008 „Cel mai bun tînăr antreprenor” din RM, astăzi, se simte onorat să participe în calitate de director al unei instituții publice cu funcție de control. Directorul APC a ținut să aprecieze deschiderea spre colaborare a agenților economici din raionul Hîncești, menționând că instituția pe care o conduce este dispusă să ofere tuturor agenților interesați, consultanță privind ultimele noutăți legislative din domeniul de activitate. Potrivit dumnealui, vizitele de consultanță la agenții economici au drept scop educarea acestora întru prevenirea şi combaterea practicilor comerciale incorecte, care ar putea să afecteze interesele legale ale consumatorilor. În vederea creării condițiilor optime pentru dezvoltarea mediului de afaceri s-au operat modificări la Legea nr. 131 din  08.06.2012 privind controlul de stat asupra activităţii de întreprinzător.

Concursul este organizat anual de către autorităţile administraţiei publice locale, sub patronajul Guvernului, Ministerul Economiei, în vederea stimulării dezvoltării antreprenoriatului și promovării produselor şi serviciilor agenţilor economici. Obiectivul principal al evenimentului este susţinerea, motivarea și promovarea antreprenorilor care au activitate reală, contribuie la crearea noilor locuri de muncă şi stimularea exporturilor.

La eveniment au participat oameni de afaceri din raionul Hînceşti, reprezentanţi ai Ministerului Economiei, Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare, reprezentanți ai autorităților locale, etc.

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Premierea celor mai buni antreprenori din raionul Hîncești
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 1594602 |  ieri: 670 |  azi: 104 |  online: 12   actualizat la: 18.06.2018
Creat de Brand.md