vezi mai mult

SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR
  
 
Dăm start Campaniei "Spune NU- produselor contrafăcute!
  
 
Ședință de lucru a reprezentanților APCSP cu Organizația Națională de Protecție a Consumatorilor din România
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Seminar informativ pentru consumatorii și agenții economici din raionul Rîșcani

Seminar informativ pentru consumatorii și agenții economici din raionul Rîșcani  

17.08.2017
  772 Accesări  

Astăzi, conducerea Agenției pentru Protecția Consumatorilor, directorul Iurie Eremia, alături de Președintele raionului Rîșcani, Iurie Urzică, au participat la o discuție cu consumatorii și agenții economici din raion. Subiectul discuțiilor a fost Asigurarea protecției consumatorului și creșterea gradului de informare privind drepturile consumatorului”. Seminarul de informare organizat în incinta Consiliului raional a adunat la dialog consumatori și agenți economici interesați.

Scopul acestor vizite de consultanță este de a informa şi educa consumatorii. Prin aceste acțiuni, Agenția pentru Protecția Consumatorilor în calitate de organizator tinde să contribuie la creşterea capacităţii decizionale a consumatorilor, să informeze consumatorii despre drepturile lor şi să prevină eventualele încălcări din partea agenților economici prin informarea și consilierea în domeniul prevederilor legale și bunelor practici ce țin de protecția drepturilor consumatorilor cît și să îmbunătățească calitatea serviciilor prestate de comercianți în toate localitățile Republicii Moldova.

De asemenea APC își propune intensificarea informării agenţilor economici în vederea educării acestora întru prevenirea şi combaterea practicilor comerciale incorecte, familiarizării cu obligaţiile şi responsabilităţile agenţilor economici în vederea respectării drepturilor consumatorilor. Totodată, Agenția tinde să contribuie la creşterea responsabilității agenților economici prin consilierea lor în domeniul prevederilor legale și bunelor practici ce țin de protecția drepturilor consumatorilor.

 
 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Seminar informativ pentru consumatorii și agenții economici din raionul Rîșcani
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 1718590 |  ieri: 700 |  azi: 116 |  online: 1   actualizat la: 23.10.2018
Creat de Brand.md