vezi mai mult

SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR
  
 
Dăm start Campaniei "Spune NU- produselor contrafăcute!
  
 
Ședință de lucru a reprezentanților APCSP cu Organizația Națională de Protecție a Consumatorilor din România
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Conducerea Agenției a participat la întrunire cu consumatorii și agenții economici din Basarabeasca

Conducerea Agenției a participat la întrunire cu consumatorii și agenții economici din Basarabeasca  

18.08.2017
  692 Accesări  

Șirul vizitelor de consultanță continuă, iar astăzi, Iurie Eremia, directorul Agenției pentru Protecția Consumatorilor, a participat la o întrunire cu consumatorii și agenții economici din raionul Basarabeasca. Agenția pentru Protecția Consumatorilor tinde să contribuie la creșterea capacității decizionale a consumatorilor prin informarea și educarea lor, astfel prevenind eventuale încălcări din partea agenților economici.

Vizitele de consultanță sunt realizate cu scopul de a proteja consumatorii împotriva riscului de a achiziţiona produse de calitate îndoielnică, de a informa consumatorii despre produsele periculoase care le-ar putea pune în pericol sănătatea și de a-i încuraja să aibă dreptul de a alege. 

Totodată, reprezentanții Agenției au încercat să ofere claritate participanților referitor la modificările legislației  în domeniul protecției consumatorilor, venind cu exemple concrete ale celor mai uzuale conflicte şi litigii ce apar între consumatori și agenții economici. La finalul agenții economici prezenți s-au arătat mulțumiți și au declarat că astfel de întruniri sunt binevenite, iar pentru ei siguranța consumatorului este unul din scopurile principale.

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Conducerea Agenției a participat la întrunire cu consumatorii și agenții economici din Basarabeasca
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 1718587 |  ieri: 700 |  azi: 113 |  online: 26   actualizat la: 23.10.2018
Creat de Brand.md