vezi mai mult

„Ziua Ușilor Deschise” APCSP 2019
  
 
Ajută-l pe Moș Nicolae și Moș Crăciun să aleagă jucării sigure!
  
 
Fii vigilent la alegerea bradului artificial și a decorațiunilor pentru pomul de Crăciun!
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » APCSP a demarat o vizită de consultanță la Hâncești

APCSP a demarat o vizită de consultanță la Hâncești  

15.12.2017
  967 Accesări  

 

De această dată, Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței (APCSP) a desfășurat o vizită de consultanță în cadrul Școlii Profesionale din raionul Hâncești. Angajații APCSP au mers la această instituție pentru a informa tinerii, dar și cadrele didactice despre drepturile lor de consumatori și care sunt căile legale de protecție a acestor drepturi.

Temele discutate s-au referit la: modalitățile de depunere a unei reclamații, procedura de a beneficia de toate drepturile privind produsele procurate: reparație, înlocuirea produsului cu un alt produs prin achitarea diferenței de preț sau restituirea contravalorii produsului. Totodată, au fost menționate conform Legii 105 din 13.03.2003 privind protecția consumatorilor, și produsele ce nu pot fi înlocuite. etc. Atît tinerii, cît și profesorii s-au declarat a fi mulțumiți de familiarizarea acestora cu prevederile actelor normative şi legislative ce ţin de protecţia drepturilor consumatorilor.

Prin aceste acțiuni, APCSP tinde să contribuie la creşterea capacităţii decizionale a consumatorilor, să-i informeze despre drepturile lor şi să prevină eventualele încălcări din partea agenților economici prin informarea și consilierea în domeniul prevederilor legale și bunelor practici ce țin de acest domeniu. 

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » APCSP a demarat o vizită de consultanță la Hâncești
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2381842 |  ieri: 1418 |  azi: 1170 |  online: 83   actualizat la: 16.12.2019
Creat de Brand.md