vezi mai mult

Curs de instruire privind identificarea produselor contrafăcute
  
 
CAMPANIA DE INFORMARE A PRESTATORILOR DE SERVICII ÎN REGIM TAXI
  
 
APCSP poartă discuții cu ANTA și Î.S. „Gările și Stațiile Auto” privind protecția consumatorilor de servicii transport auto
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Masă rotundă cu reprezentanții ANRE, „Apă-Canal Chișinău” privind prestarea serviciilor publice de gospodărie comunală.

Masă rotundă cu reprezentanții ANRE, „Apă-Canal Chișinău” privind prestarea serviciilor publice de gospodărie comunală.  

08.02.2018
  2961 Accesări  

Reieșind din reclamațiile parvenite în adresa Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței (APCSP) privind prestarea serviciilor comunale la apă și energie termică, Agenția  a organizat o masă rotundă cu autoritățile responsabile de aceste domenii.

În cadrul evenimentului au fost puse în discuție următoarele aspecte menționate de consumatori în petiții, și anume:

1.      Cota parte a volumului neutilizat de apa potabilă și caldă menajeră facturată;

2.      Lipsa contractelor de prestări servicii comunale de către gestionarii fondului locativ;

3.      Modul de examinare a reclamațiilor, precum și readresării conform competențelor;

4.      Corectitudinea montării contoarelor de apă, necesitatea asigurării unor cerințe stabilite de către producător sau de Certificatul de aprobare de model ( în Descrierea de model) pentru fiecare tip de contor în             parte.

Scopul mesei rotunde este consolidarea unei practici legale, corecte și uniforme de soluționare a reclamațiilor parvenite de la consumatori ce ține de serviciile publice de gospodărie comunală.

În acest sens, reiterăm că Agenţia pentru Protecția Consumatorilor şi Supravegherea Pieţei este punct de contact naţional în coordonarea controlului respectării legislaţiei cu privire la protecţia consumatorilor și este foarte  deschisă pentru colaborarea cu autoritățile responsabile de prestarea serviciilor publice comunale.

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Masă rotundă cu reprezentanții ANRE, „Apă-Canal Chișinău” privind prestarea serviciilor publice de gospodărie comunală.
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 1593859 |  ieri: 465 |  azi: 81 |  online: 3   actualizat la: 15.06.2018
Creat de Brand.md