vezi mai mult

Curs de instruire privind identificarea produselor contrafăcute
  
 
CAMPANIA DE INFORMARE A PRESTATORILOR DE SERVICII ÎN REGIM TAXI
  
 
APCSP poartă discuții cu ANTA și Î.S. „Gările și Stațiile Auto” privind protecția consumatorilor de servicii transport auto
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Curs de instruire privind declarația de avere pentru angajații Agenției

Curs de instruire privind declarația de avere pentru angajații Agenției  

15.02.2018
  329 Accesări  

Funcționarii Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței au participat la un curs de instruire organizat de Autoritatea Naţională de Integritate. Cursul a fost organizat în scopul asigurării corectitudinii de depunere online a declarației de avere, precum și a respectării prevederilor Legii nr. 133 din 17.06.2016 privind declararea averii și a intereselor personale.

În cadrul seminarului au fost analizate și discutate obligația și modul de declarare a averii și a intereselor personale de către funcționarii publici și membrii familiei. A fost pus în discuție mecanismul de control al averii dobândite de funcționarul public și membrii familiei, precum și procedura de control privind respectarea regimului juridic al conflictelor de interese, al incompatibilităților și al restricțiilor.

Funcționarii au fost familiarizați cu procesul de completare al  Registrului electronic al subiecților declarării și privind corectitudinea de completare on-line a declarației de avere și interese personale. Participanții instruiți au avut posibilitatea de a acorda întrebări referitor la compartimentele și subrubricile incluse în noul model al declarației, ulterior, fiind posibilă includerea corespunzătoare a informației despre avere și interesele personale.

 

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Curs de instruire privind declarația de avere pentru angajații Agenției
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 1593859 |  ieri: 465 |  azi: 81 |  online: 3   actualizat la: 15.06.2018
Creat de Brand.md