vezi mai mult

Ajută-l pe Moș Nicolae și Moș Crăciun să aleagă jucării sigure!
  
 
Fii vigilent la alegerea bradului artificial și a decorațiunilor pentru pomul de Crăciun!
  
 
Alegeți instalații luminoase sigure pentru pomul de Crăciun!
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Ședința de lucru privind consultările publice asupra Proiectului Listei de verificare

Ședința de lucru privind consultările publice asupra Proiectului Listei de verificare  

19.02.2018
  604 Accesări  

La 15.02.2018 Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței (APCSP) a supus consultărilor publice Proiectul Listei de verificare, elaborat  în temeiul art 51 alin. (2) al Legii nr. 131 din 08.06.2012 privind controlul de stat asupra activității de întreprinzător.

La ședință au participat autorii proiectului, reprezentanți ai societății civile, mediului academic, mass-media, mediului de afaceri precum și reprezentanți legali ai acestora.

În cadrul şedinţei a fost prezentat Proiectul Listei de verificare, elaborat de către APCSP, care are ca scop stabilirea limitelor generale ale controlului şi măsurilor în cadrul acestuia, printr-un act procedural în care se indică în ordine prestabilită, faptele, bunurile, însuşirile, sursele informaţionale, procedurile şi acţiunile care urmează a fi verificate şi/sau executate în limitele rigorilor procedurale pentru tipul şi metoda de control de stat aferentă.

Participanții la ședință au salutat intenția APCSP de a reglementa strict  limitele ariei de control și aspectele supuse controlului, în scopul neadmiterii abuzurilor din partea inspectorilor și au susținut integral Proiectul Listei de verificare elaborat de APCSP, propus spre aprobare Ministerului Economiei și Infrastructurii.

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Ședința de lucru privind consultările publice asupra Proiectului Listei de verificare
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2373031 |  ieri: 2337 |  azi: 210 |  online: 27   actualizat la: 11.12.2019
Creat de Brand.md