vezi mai mult

Locuitorii orașului Căușeni sunt consiliați
  
 
Conferința dedicată "Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor"
  
 
Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței continuă vizitele de informare și consultanță
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Vizită de lucru în Georgia

Vizită de lucru în Georgia  

06.03.2018
  368 Accesări  

În perioada 6- 7 martie 2018, directorul Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, Iurie Eremia, participă în cadrul unui  Atelier de Planificare pentru proiectul "Promovarea cooperării regionale din țările Parteneriatului Estic în domeniul infrastructurii calității", care are loc la Tbilisi, Georgia.

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței  participă la acest eveniment ca reprezentant al autorității de supraveghere a pieței din Republica Moldova, unde Agenția  va obține contribuția tehnică a specialiștilor pentru acreditare și supraveghere a pieței.

În timpul workshop-ului,  se vor stabili obiectivele, indicatorii, și activitățile viitoare pentru 3 ani- perioada de derulare a proiectului, precum și se vor prezenta informații tehnice despre practicile Uniunii Europene cu privire la supravegherea pieței.

Evenimentul, organizat de către Institutul Național German de Metrologie PTB, are ca sop familiarizarea țărilor din cadrul Parteneriatului Estic cu schimbările care au loc în infrastructura calității cu accent pe acreditare și supravegherea pieței ale țărilor membre. 

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Vizită de lucru în Georgia
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 1940598 |  ieri: 1396 |  azi: 835 |  online: 73   actualizat la: 19.03.2019
Creat de Brand.md