vezi mai mult

Rezultatele Concursului de desene "Protecția Consumatorilor în Culori".
  
 
Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieții, a participat la a XII-a ediție a conferinței Internaționale a IMM-urilor "Moldova Verde"
  
 
Reprezentații Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, au participat la workshop-ul „E-Turism și Protecția Consumatorilor"
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Campanie de informare în perioada Sărbătorilor Pascale

Campanie de informare în perioada Sărbătorilor Pascale  

12.04.2018
  470 Accesări  

Este bine cunoscut faptul că în perioada sărbătorilor este aglomerație mare în piețe și magazine, iar oamenii, în grabă, pot achiziționa produse neconforme, ce pot pune în pericol sănătatea şi chiar viaţa consumatorilor. Atît în piețe cît și pe teritoriile adiacente pot fi depistate persoane juridice/fizice care comercializează produse care prezintă un risc sporit pentru consumatori. Astfel, în scopul prevenirii acestor nereguli Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței a demarat o Campanie de informare în perioada Sărbătorile Pascale.

Scopul campaniei este de a informa consumatorii și a-i atenționa despre faptul că produsele trebuie să fie procurate numai din locuri special amenajate: magazine alimentare, piețe agroalimentare, locuri unde produsele sunt recepționate în baza documentelor ce le confirmă calitatea și siguranța și sunt păstrate corespunzător.

Vizite de informare au fost organizate în Fălești, Florești, Soroca, Glodeni, Cantemir, Cimișlia, Telenești, Taraclia, Anenii Noi, Nisporeni, Sîngerei, Strășeni și mun. Chișinău.

Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor și Supravegherea Pieței atenționează că consumatorul este în drept să solicite de la vânzător informaţia completă despre proprietăţile de consum, data producerii, termenul de valabilitate, țara producătoare, producătorul sau/și importatorul, cît și alte informații relevante.

Dragi consumatori, nu ezitați să apelați la Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței atunci cînd se încalcă drepturile dumneavoastră în calitate de consumator. Ne puteți găsi la TELEFONUL CONSUMATORILOR  022 74-14-64   sau la adresa, mun. Chişinău, sectorul Centru, str.Vasile Alecsandri, 78 etajul 1.

 
 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Campanie de informare în perioada Sărbătorilor Pascale
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2359889 |  ieri: 1525 |  azi: 219 |  online: 45   actualizat la: 04.12.2019
Creat de Brand.md