vezi mai mult

Locuitorii orașului Căușeni sunt consiliați
  
 
Conferința dedicată "Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor"
  
 
Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței continuă vizitele de informare și consultanță
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » RECLAMAȚII DE SĂRBĂTORI

RECLAMAȚII DE SĂRBĂTORI  

17.04.2018
  304 Accesări  

În perioada sărbătorilor pascale numărul petițiilor s-a diminuat ușor. Astfel, în perioada 10-13 aprilie, consumatorii au depus 15 reclamații, care se referă, atât la produse neconforme, cât și la servicii neconforme.

Săptămâna trecută, cele mai frecvente dintre petiții s-au referit la utilizarea clauzelor abuzive în contractele de împrumut din cadrul  organizațiilor de micro-finanțare  existente (4 reclamații).

De menționat că, petiționarii au apelat la Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, din motiv că, au procurat mai multe produse neconforme care s-au defectat în termenul de garanție al acestora și anume, dispozitive digitale precum, computere (2 reclamații), telefoane mobile (4 reclamații), dar și un televizor.

În perioada Sărbătorilor Pascale, un consumator a depus o plângere și în privința mobilierului procurat pentru locuință (în valoare de 20 mii lei), pentru care nu a fost respectat termenul de instalare. 

Întru a-și revendica drepturile, consumatoarele, care au ținut să-și etaleze frumusețea în această perioadă, au solicitat restituirea banilor  de la reprezentanții unor saloane de înfrumusețare pentru realizarea neconformă a manichiurei, dar și, restiturea contravalorii pentru îndreptarea neconformă a părului cu keratină.

 

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » RECLAMAȚII DE SĂRBĂTORI
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 1935930 |  ieri: 2007 |  azi: 861 |  online: 49   actualizat la: 19.03.2019
Creat de Brand.md