vezi mai mult

Ajută-l pe Moș Nicolae și Moș Crăciun să aleagă jucării sigure!
  
 
Fii vigilent la alegerea bradului artificial și a decorațiunilor pentru pomul de Crăciun!
  
 
Alegeți instalații luminoase sigure pentru pomul de Crăciun!
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » TABLOUL SĂPTĂMÂNAL AL RECLAMAȚIILOR

TABLOUL SĂPTĂMÂNAL AL RECLAMAȚIILOR  

07.05.2018
  733 Accesări  

Consumatorii sesizează frecvent Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, invocând utilizarea unor clauze abuzive în contractele de investiții în construcții sau împrumuturile prin intermediul organizațiilor de microfinațare în perioada precedentă, consumatorii declarându-se  nemulțumiți în 9 astfel de cazuri.

De asemenea, cetățenii s-au ciocnit de probleme la procurarea diverselor produse industriale precum, cadă de acril, aragaz, mașină electrică pentru copii, adidași sau produs cosmetic, care s-au dovedit a fi neconforme.

În adresa Agenției au survenit și alte petiții ce țin de prestarea serviciilor, consumatorii semnalizând nerespectarea programului de muncă de către un agent economic, utilizarea necorespunzătoare a terminalelor de plată prin neindentificare corectă a bancnotelor, iluminare stradală necorespunzătoare, precum și înșelarea consumatorului la procurarea unor anvelope prin comerțul electronic, refuz prezentare Registru de reclamații sau neeliberare bon fiscal.

Menționăm că, în perioada 2-4 mai, consumatorii au depus în cadrul Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, 28 de reclamații.

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » TABLOUL SĂPTĂMÂNAL AL RECLAMAȚIILOR
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2372987 |  ieri: 2337 |  azi: 170 |  online: 48   actualizat la: 11.12.2019
Creat de Brand.md