vezi mai mult

Rezultatele Concursului de desene "Protecția Consumatorilor în Culori".
  
 
Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieții, a participat la a XII-a ediție a conferinței Internaționale a IMM-urilor "Moldova Verde"
  
 
Reprezentații Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, au participat la workshop-ul „E-Turism și Protecția Consumatorilor"
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor şi Supravegherea Pieţei a participat în cadrul Orăşelului European 2018

Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor şi Supravegherea Pieţei a participat în cadrul Orăşelului European 2018  

17.05.2018
  477 Accesări  

Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor şi Supravegherea Pieţei (APCSP) a participat în cadrul Orăşelului European desfăşurat la Chişinău, în perioada 12-13 mai. La eveniment inspectorii APCSP au prezentat mai multe proiecte sprijinite de Uniunea Europeană, precum divese materiale promoţionale, dar şi prezentări complexe ale domeniilor de activitate ale Agenţiei.

În cadrul ceremoniei desfășurate în Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt au participat reprezentanţii instituţiilor statului-beneficiarii proiectelor europene, precum şi ambasadori ai țărilor Uniunii Europene acreditați la Chișinău, președintele Parlamentului, Andrian Candu, premierul Pavel Filip și Ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko.

Precizăm că, Orășelul European a fost inaugurat cu sprijinul delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova, prin care se marchează Anul European al Patrimoniului Cultural, dar şi cei 70 de ani de la semnarea Declaraţiei.

Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor şi Supravegherea Pieţei  participă la acest eveniment din anul 2015. Un eveniment similar în care  APCSP va prezenta proiectele sprijinite de Uniunea Europeană ce țin de educarea unui consumator responsabil și a unui mediu de afaceri, care respectă și protejează drepturile consumatorilor, va avea loc pe 19 mai la Ungheni.

 

 

 
 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor şi Supravegherea Pieţei a participat în cadrul Orăşelului European 2018
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2359883 |  ieri: 1525 |  azi: 213 |  online: 39   actualizat la: 04.12.2019
Creat de Brand.md