vezi mai mult

„Ziua Ușilor Deschise” APCSP 2019
  
 
Ajută-l pe Moș Nicolae și Moș Crăciun să aleagă jucării sigure!
  
 
Fii vigilent la alegerea bradului artificial și a decorațiunilor pentru pomul de Crăciun!
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » TABLOUL SĂPTĂMÂNAL AL RECLAMAȚIILOR

TABLOUL SĂPTĂMÂNAL AL RECLAMAȚIILOR  

21.05.2018
  511 Accesări  

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței a înregistrat numeroase plângeri din partea cetățenilor. Statisticile arată că cei mai mulți dintre consumatori s-au plâns pe calitatea telefoanelor mobile procurate (5), aceștia solicitând restituirea contravalorii pentru produsul procurat. Din numărul reclamațiilor înregistrate pe locul doi se află electrocasnicele, de acest produs declarându-se nemulțumiți 4 dintre consumatori. Problemele enunțate au fost: procurarea unei role defecte, a unei mașini de spălat căreia îi lipsea ghidul de utilizare în limba română, precum și refuzul agentului economic de a realiza expertiza unui televizor neconform și a unui laptop necalitativ.

Alte produse, ce s-au dovedit a fi necorespunzătoare după achiziționarea acestora au fost un automobil defect, încălțăminte pentru damă neconformă, mobilă de bucătărie, uși din lemn necalitativ, jucărie pentru copii neconformă,  precum și prestarea a câtorva servicii în mod necorespunzător: servicii stații PECO, serviciu de telecomunicații, dar și serviciu turistic.

Precizăm că, în perioada 21- 25 mai în cadrul Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței au parvenit 25 de reclamații.

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » TABLOUL SĂPTĂMÂNAL AL RECLAMAȚIILOR
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2381950 |  ieri: 1418 |  azi: 1270 |  online: 60   actualizat la: 16.12.2019
Creat de Brand.md