vezi mai mult

Angajații APCSP au participat la un atelier de lucru, organizat în cadrul proiectului "Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova"
  
 
ATENȚIE! Campanie de rechemare a produselor de pe piață
  
 
Modificări la Codul contravențional și la Codul transporturilor rutiere privind activitatea de taxi
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » TABLOUL SĂPTĂMÂNAL AL RECLAMAȚIILOR

TABLOUL SĂPTĂMÂNAL AL RECLAMAȚIILOR  

21.05.2018
  262 Accesări  

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței a înregistrat numeroase plângeri din partea cetățenilor. Statisticile arată că cei mai mulți dintre consumatori s-au plâns pe calitatea telefoanelor mobile procurate (5), aceștia solicitând restituirea contravalorii pentru produsul procurat. Din numărul reclamațiilor înregistrate pe locul doi se află electrocasnicele, de acest produs declarându-se nemulțumiți 4 dintre consumatori. Problemele enunțate au fost: procurarea unei role defecte, a unei mașini de spălat căreia îi lipsea ghidul de utilizare în limba română, precum și refuzul agentului economic de a realiza expertiza unui televizor neconform și a unui laptop necalitativ.

Alte produse, ce s-au dovedit a fi necorespunzătoare după achiziționarea acestora au fost un automobil defect, încălțăminte pentru damă neconformă, mobilă de bucătărie, uși din lemn necalitativ, jucărie pentru copii neconformă,  precum și prestarea a câtorva servicii în mod necorespunzător: servicii stații PECO, serviciu de telecomunicații, dar și serviciu turistic.

Precizăm că, în perioada 21- 25 mai în cadrul Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței au parvenit 25 de reclamații.

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » TABLOUL SĂPTĂMÂNAL AL RECLAMAȚIILOR
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 1840411 |  ieri: 1840 |  azi: 189 |  online: 8   actualizat la: 21.01.2019
Creat de Brand.md