vezi mai mult

„Ziua Ușilor Deschise” APCSP 2019
  
 
Ajută-l pe Moș Nicolae și Moș Crăciun să aleagă jucării sigure!
  
 
Fii vigilent la alegerea bradului artificial și a decorațiunilor pentru pomul de Crăciun!
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Inspectorii APCSP prezenți la Festivalul de Film și Cultură Europeană

Inspectorii APCSP prezenți la Festivalul de Film și Cultură Europeană  

05.06.2018
  917 Accesări  

Inspectorii Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței educă cetățenii să-și cunoască și să-și manifeste drepturile de consumator din orice regiune a țării. Acest mesaj a fost promovat de către reprezentanții APCSP și  în cadrul Festivalului de Film și Cultură Europeană organizat la Cahul pe 31 mai. Evenimentul a reprezentat pentru locuitorii regiunii de sud o oportunitate de a adresa întrebări specialiștilor de la Agenție privind protecția drepturilor acestora, precum și de se familiariza cu modalitățile de depunere a unei reclamații în cazul unei neconformități a bunului sau serviciului. La rândul lor, reprezentanții Agenției s-au declarat dispuși să  participe la asemenea evenimente cât mai frecvent, întrucât  consumatorul este definit printr-un spectru foarte larg de bunuri și servicii de consum, urmărind în acest scop, valorificarea patrimoniului cultural european și promovarea instituției de protecție a drepturilor consumatorilor ca instituție europeană.

Ulterior, în cadrul raionului Cahul a fost organizată o platformă de discuții între angajații unui centru comercial din teritoriu și inspectorii Agenției, care au oferit suportul informațional necesar cu privire la prevederile legale existente pentru reprezentanții mediului de afaceri, angajații întreprinderii, precum și cu privire la protecția consumatorilor și a intereselor economice ale acestora.

În primele 5 luni al anului curent, Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței a demarat 215 vizite de consultanță desfășurate pe întreg teritoriul țării.


 

 

 

 

 
 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Inspectorii APCSP prezenți la Festivalul de Film și Cultură Europeană
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2381955 |  ieri: 1418 |  azi: 1275 |  online: 65   actualizat la: 16.12.2019
Creat de Brand.md