vezi mai mult

Ajută-l pe Moș Nicolae și Moș Crăciun să aleagă jucării sigure!
  
 
Fii vigilent la alegerea bradului artificial și a decorațiunilor pentru pomul de Crăciun!
  
 
Alegeți instalații luminoase sigure pentru pomul de Crăciun!
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, partener al evenimentului “Sun Da-I Fest”

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, partener al evenimentului “Sun Da-I Fest”  

11.06.2018
  834 Accesări  

 "Suntem aici pentru că, credem în energia verde și în puterea pe care ne-o oferă natura. Noi, consumatorii suntem cei care utilizăm această energie, și de aceea trebuie ca ea să fie cât mai ieftină și mai curată. Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței promovează aceste idei, fiindcă avem dreptul la produse și servicii de calitate și merităm ca anul 2019 să fie instituit drept "Anul Consumatorului", fiindcă suntem subiecții esențiali în economia țării", a menționat în discursul său directorul APCSP, Iurie Eremia, în cadrul celui mai mare festival  destinat eficienței energetice, „SUN Dă-I Fest.".

Evenimentul, desfășurat pe 10 iunie, în Grădina Publică "Ștefan cel Mare și Sfânt din Capitală" a adunat mii de consumatori dornici de a vedea cele mai ingenioase și creative panouri fotovoltaice, baterii solare, precum și turbine eoliene construite din deşeuri și sisteme de monitorizare de la distanţă a energiei consumate.

Reprezentanții Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, principalii parteneri ai evenimentului, au mobilizat vizitatorii prin oferirea suportului informațional privind  etichetarea energetică și importanța acesteia în procurarea unor produse sigure și eficiente, (diverse electrocasnice, dispozitive digitale). Consumatorii s-au arătat foarte interesați despre obligația agenților economici de a afișa aceste etichete energetice la vedere și au primit materiale cu toată informația importantă ce vizează acest subiect.

În orele serii, evenimentul a fost condimentat cu un concert de muzică live susținut de Alex Calancea Band & RUPT, The Glimpse, Flash Blood, Dandies, Delta pe Obraz, Tamala.

Amintim că, Festivalul Sun Dă-I Fest se află la a VI-a ediție, Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței participând în calitate de parteneri ai evenimentului a 6-a oară consecutiv.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, partener al evenimentului “Sun Da-I Fest”
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2372952 |  ieri: 2337 |  azi: 135 |  online: 13   actualizat la: 11.12.2019
Creat de Brand.md