vezi mai mult

Ajută-l pe Moș Nicolae și Moș Crăciun să aleagă jucării sigure!
  
 
Fii vigilent la alegerea bradului artificial și a decorațiunilor pentru pomul de Crăciun!
  
 
Alegeți instalații luminoase sigure pentru pomul de Crăciun!
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » TABLOUL SĂPTĂMÂNAL AL RECLAMAȚIILOR

TABLOUL SĂPTĂMÂNAL AL RECLAMAȚIILOR  

02.07.2018
  418 Accesări  

În adresa Agenției  pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței au fost înaintate o serie de reclamații privind prestarea mai multor servicii. Într-un caz o consumatoare a reclamat necorespunderea calității serviciului de masaj prestat.  Din motivul realizării procedurii în timp mai scurt decât cel stabilit, precum și calității necorespunzătoare, consumatoarea a refuzat să achite pentru serviciu, depunând o sesizare către Agenție.

Într-un alt caz, o consumatoare s-a plâns în urma utilizării serviciului de transport public, invocând transportarea neadecvată a pasagerilor și manifestarea unui comportament necorespunzător din partea transportatorului.

Consumatorii, de asemenea, au fost nesatisfăcuți și de utilizarea unui serviciu în regim taxi, refuzul de a fi deservit la o stație PECO, serviciu de turism necorespunzător, serviciu internet necalitativ, neoferirea bonului fiscal de către vânzător pentru procurarea articolelor de tutungerie, defectarea televizorului în urma serviciului de reparație etc.

Precizăm, că în perioada 25-29 iunie, Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței a înregistrat 16 petiții.

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » TABLOUL SĂPTĂMÂNAL AL RECLAMAȚIILOR
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2373001 |  ieri: 2337 |  azi: 182 |  online: 60   actualizat la: 11.12.2019
Creat de Brand.md