vezi mai mult

Consumatorii sunt informați despre importanța etichetei energetice a electrocasnicelor
  
 
Inspectorii APCSP s-au întrunit în cadrul unui atelier de lucru la Soroca și Florești
  
 
Vizite de consultanță în centre comerciale în perioada sărbătorilor de iarnă
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR

SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR  

30.07.2018
  220 Accesări  

În atenția  Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței au parvenit în perioada 23-27 iulie un număr de 30 de reclamații (APCSP).  Astfel, în acest termen, consumatorii și-au înaintat pretențiile față de o companie de recrutare a studenților în Statele Unite ale Americii, aceștia invocând ca motiv nerespectarea clauzelor contractuale.

Totodată, cetățenii au rămas nesatisfăcuți de calitatea telefoanelor procurate, în 4  dintre cazuri, consumatorii solicitând  contravaloarea produselor achiziționate.

De menționat că, reclamațiile ce vizează produsele electrice de uz casnic au constituit un număr de 3 petiții: 2 frigidere și un storcător de fructe, apariția a careva defecte ale produsului, oferindu-le dreptul consumatorilor să solicite repararea acestora în baza termenului de garanție.

În cadrul sesizărilor înregistrate de către APCSP s-au regăsit și probleme invocate ce țin de mobilă defectă, uși de calitate necorespunzătoare, precum și procurarea materialelor de construcție necalitative (teracotă).

Consumatorii și-au cerut drepturile și vizavi de prestarea necorespunzătoare a serviciilor, aceștia solicitând remedierea situațiilor privind activarea unui card pentru prestarea serviciului de alimentare cu produse petroliere, fabricarea unui inel necalitativ, defectarea  autocarului, serviciu stomatologic, serviciu de turism, precum și serviciu de prestare a internetului și telefoniei fixe.

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 1793910 |  ieri: 1932 |  azi: 476 |  online: 44   actualizat la: 14.12.2018
Creat de Brand.md