vezi mai mult

„Ziua Ușilor Deschise” APCSP 2019
  
 
Ajută-l pe Moș Nicolae și Moș Crăciun să aleagă jucării sigure!
  
 
Fii vigilent la alegerea bradului artificial și a decorațiunilor pentru pomul de Crăciun!
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR

SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR  

06.08.2018
  396 Accesări  

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței (APCSP), în perioada 30 iulie - 3 august, a fost sesizată de numeroși consumatori privind calitatea prestării serviciilor turistice. În cazul a 5 reclamații înaintate de către consumatori este examinat motivul prestării necorespunzătoare a serviciilor turistice, hoteliere sau chiar neprestarea acestor servicii. În funcție de problema înaintată, aceștia sunt în drept să solicite stabilirea unei despăgubiri pentru serviciul prestat necorespunzător, reducerea corespunzătoare a prețului sau restituirea contravalorii serviciului în cazul neprestării acestuia.

Totodată, cei care au procurat produse industriale, s-au ciocnit de probleme la achiziționarea a 2 televizoare, care aveau defecțiuni din fabrică, a unui telefon mobil, a unei coloane de gaz necalitative, piesă de schimb pentru automobil, uși cu defect,  precum și a unei genți de marcă, care s-a deteriorat la scurt timp de la procurare.

Serviciile prestate, care le-au dat bătăi de cap cetățenilor moldoveni au fost constatate prin următoarele reclamații: serviciu de înfrumusețare, serviciu de deservire a interfonului, prestare serviciu stație petrolieră, serviciu achitare prin intermediul terminalului de plată, serviciu de deservire clienți în cadrul unei bănci comerciale, serviciu furnizare internet, sechestru neîntemeiat pe automobil, refuz prezentare a Registrului de reclamații, precum și încălcarea drepturilor consumatorului în cadrul încheierii unui contract de investiții.

Pe parcursul săptămânii trecute, în adresa APCSP au parvenit 42 de plângeri. 

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2381883 |  ieri: 1418 |  azi: 1210 |  online: 0   actualizat la: 16.12.2019
Creat de Brand.md