vezi mai mult

Ajută-l pe Moș Nicolae și Moș Crăciun să aleagă jucării sigure!
  
 
Fii vigilent la alegerea bradului artificial și a decorațiunilor pentru pomul de Crăciun!
  
 
Alegeți instalații luminoase sigure pentru pomul de Crăciun!
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR

SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR  

20.08.2018
  394 Accesări  

 

1.      În cadrul Cancelariei Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței (APCSP) au fost înregistrate  33 de reclamații, dintre care 3 au fost redirecționate către alte autorități.

-          În perioada 6-10 august, în clasamentul reclamațiilor săptămânale s-au poziționat dispozitivele digitale, 4 dintre plângeri vizând ca motiv invocat pentru întocmirea unei reclamații- reparația necalitativă a telefoanelor mobile, precum și a unui dispozitiv iPad, defectele produselor persistând chiar și după remedierea gratuită a acestora. Totodată este de menționat, că consumatorii s-au ciocnit de inconveniențe la achiziționarea vopselei necalitative pentru ușă, depistarea unor neajunsuri la ușile procurate,  procurarea pieselor de schimb pentru automobil  neconforme etc.

-     Consumatorii ce au beneficiat de servicii au rămas cu semne de întrebare la neexecutarea în termen a unei coloane pentru o răstignire,  serviciu turistic necorespunzător,  reparație auto necalitativă, reparația încălțămintei defecte, încălcarea programului de muncă, comercializarea mărfii fără acte de proveniență, neprezentarea Registrului de reclamații, , clauze abuzive în contractele de microfinanțare etc.

2.      Linia fiebinte a consumatorilor  a fost sesizată prin 118 apeluri telefonice, consumatorii, primind  15 consultații în oficiu.

 

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2372998 |  ieri: 2337 |  azi: 179 |  online: 57   actualizat la: 11.12.2019
Creat de Brand.md