vezi mai mult

Ajută-l pe Moș Nicolae și Moș Crăciun să aleagă jucării sigure!
  
 
Fii vigilent la alegerea bradului artificial și a decorațiunilor pentru pomul de Crăciun!
  
 
Alegeți instalații luminoase sigure pentru pomul de Crăciun!
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR

SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR  

10.09.2018
  615 Accesări  

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței (APCSP), în perioada 3 - 8 septembrie, a fost sesizată de numeroși consumatori privind calitatea prestării diferitor servicii și produse.  O problemă, care a constituit motiv pentru depunerea unei reclamații a fost neprestarea corespunzătoare a serviciilor de curierat și expediere a coletelor, consumatorii rămânând nemulțumiți în 3 dintre cazuri.

Alte servicii, calificate drept acțiuni ilegale de către consumatori au vizat prestarea serviciilor de taxi (2 reclamații), a serviciilor turistice prin necorespunderea condițiilor hoteliere (2 reclamații), utilizarea clauzelor abuzive în contractele de investiții în construcții(2 reclamații), deservirea necorespunzătoare a ascensoarelor, precum și întârzierea  zborului- petiție readresată Autorității  Aeronautice Civile din Republica Moldova. etc.

Totodată, consumatorii și-au cerut drepturile după ce s-au ciocnit de incoveniențe la achiziționarea a unei băi defecte, a unui robot de bucătărie, uși și ferestre din PVC necorespunzătoare, telefon defect (2 reclamații), mașină de spălat, mașină de tuns iarba electrică etc.

Pe parcursul săptămânii trecute, în adresa APCSP au parvenit 48 de plângeri de la consumatori, iar în cadrul Ghișeului Unic au fost înregistrate 151 apeluri telefonice și 13 consultații în oficiu.

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2373023 |  ieri: 2337 |  azi: 202 |  online: 19   actualizat la: 11.12.2019
Creat de Brand.md