vezi mai mult

Angajații APCSP au participat la un atelier de lucru, organizat în cadrul proiectului "Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova"
  
 
ATENȚIE! Campanie de rechemare a produselor de pe piață
  
 
Modificări la Codul contravențional și la Codul transporturilor rutiere privind activitatea de taxi
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR

SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR  

15.10.2018
  317 Accesări  

Consumatorii din Republica Moldova se plâng tot mai mult pe calitatea serviciilor de reparație auto, recent fiind înregistrate o serie de petiții, în care beneficiarii acestor servicii au rămas nemulțumiți de reparația automobilelor acestora.

Astfel trebuie de menționat, că eventualele probleme legate de aceste servicii, pot fi evitate prin identificarea  - unui agent economic autorizat în prestarea acestor servicii, care să prezinte 
- un panou informativ pentru consumatori prin afișarea prețurilor la servicii, - prezentarea informațiilor veridice asupra lucrărilor spre executare prin stabilirea unui deviz de cheltuieli, încheierea unui contract între părți sau oferirea unui bon de plată.

De asemenea, în adresa instituției au parvenit reclamații de la consumatorii care au achiziționat diverse produse și s-au dovedit a fi necalitative, cum sunt: îmbrăcăminte (tricou), cercei, ceainic electric, cuptor cu microunde, căști etc.

Serviciile reclamate drept  necorespunzătoare au vizat: servicii GSM, nerespectarea contractului  privind transmiterea imobilului în posesiune, transfer bănesc necorespunzător, confecționarea mobilei, servicii hoteliere, precum și utilizarea ilegală a  mărcii, petiție ce a fost readresată către Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală (AGEPI).

În cadrul  Cancelariei APCSP, în perioada 8-12 octombrie au fost notificate 34 de petiții. Totodată la Ghișeul Unic inspectorii au înregistrat 145 apeluri telefonice, precum și au fost oferite 11 consultații în oficiu.

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 1835013 |  ieri: 2239 |  azi: 402 |  online: 8   actualizat la: 17.01.2019
Creat de Brand.md