vezi mai mult

Anunţ! 14 octombrie, sistare temporară a programului de lucru al Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței.
  
 
Reprezentanții Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, au fost instruiți în domeniul securității și sănătății în muncă.
  
 
Informarea consumatorilor, una din prioritățile APCSP
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Invitație în cadrul workshopului: "COMERȚUL ELECTRONIC ȘI PROTECȚIA CONSUMATORILOR"

Invitație în cadrul workshopului: "COMERȚUL ELECTRONIC ȘI PROTECȚIA CONSUMATORILOR"  

14.11.2018
  418 Accesări  

Stimați jurnaliști,

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței (APCSP) vă invită să participați în cadrul Atelierului de lucru Jean Monnet: "Comerțul electronic și protecția consumatorilor".

Workshopul este susținut de proiectul UE - Catedra Jean Monnet în cadrul politicilor UE de protecție a intereselor economice ale consumatorilor (EU4CONS), și abordează domeniul comerțului electronic și reglementările legale și instituționale ale acestuia în Republica Moldova.

În cadrul evenimentului, vor fi expuse prezentări privind impactul comerțului electronic asupra mediului de afaceri, aplicarea Legii nr.131 din 2012 cu privire la controlul de stat al activității de întreprinzător, precum și protecția datelor cu caracter personal și proprietatea intelectuală în cadrul protecției consumatorilor.

Prezentările vor fi susținute de experți din România  din cadul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală, reprezentanți ai mediului de afaceri, doctoranzi.

Participanții se vor aduna pentru a dezbate cele mai stringente aspecte legate de comerțul online, de actele normative existente în domeniu, prin asigurarea protecției consumatorilor și ale intereselor economice ale acestora.

Evenimentul va avea loc la data 15 noiembrie 2018, la sediul Academiei de Studii Economice din Moldova (blocul F, etajul 1, birou 202), or. Chișinau, Republica Moldova.

Invităm doritorii interesați de subiect să ne contacteze la nr.de tel. 067 130 002 sau 022 501.935.

Persoană de contact: Corina Gaiu, ofițer de presă, APCSP.

 

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Invitație în cadrul workshopului: "COMERȚUL ELECTRONIC ȘI PROTECȚIA CONSUMATORILOR"
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2280359 |  ieri: 1425 |  azi: 92 |  online: 43   actualizat la: 11.10.2019
Creat de Brand.md