vezi mai mult

Atenție la procedurile de înfrumusețare pe care le folosiți!
  
 
Consumatorii sunt informați despre importanța etichetei energetice a electrocasnicelor
  
 
Inspectorii APCSP s-au întrunit în cadrul unui atelier de lucru la Soroca și Florești
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Conflict la procurarea unui abonament pentru ziar

Conflict la procurarea unui abonament pentru ziar  

19.11.2018
  182 Accesări  
Moldovenii utilizează pe larg mijloacele de informare și comunicare. Aceștia au procurat recent mai multe notebook-uri (3) și telefoane (2), dar produsele au fost identificate a fi neconforme, consumatorii cerându-și dreptul de a remedia orice problemă apărută.
Totodată, o consumatoare a reclamat necorespunderea abonamentului pentru ziar cu bonul de casă, achitând pentru abonament mai mult decât era preconizat.
Serviciile publice de comunicații electronice au fost de asemenea, un motiv, care le-au restricționat cetățenilor dreptul la comunicare.
Alte servicii neprestate la standardele de calitate corespunzătoare  țin de nesupravegherea unui copil din partea angajaților unui spațiu de joacă pentru copii dintr-un centru comercial, solicitarea unui avans pentru efectuarea lucrărilor de reparație a imobilului și neefectuarea lucrărilor, nelivrarea în timp a ușilor de lemn solicitate,  servicii de curierat și transportare colete, servicii turistice etc.
Bunurile, ce le-au creat incoveniențe la utilizare se referă la vestimentație necalitativă (cămașă și bluză), piesă neconformă pentru motocicletă, motobloc necalitativ etc.
În termenul 12-16 noiembrie, consumatorii au depus- 43 de reclamații și au solicitat la Telefonul Consumatorului-145 de consultații. 

 

 

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Conflict la procurarea unui abonament pentru ziar
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 1799847 |  ieri: 1663 |  azi: 477 |  online: 10   actualizat la: 18.12.2018
Creat de Brand.md