vezi mai mult

Anunţ! 14 octombrie, sistare temporară a programului de lucru al Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței.
  
 
Reprezentanții Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, au fost instruiți în domeniul securității și sănătății în muncă.
  
 
Informarea consumatorilor, una din prioritățile APCSP
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Instalații de încălzire cu reclamații

Instalații de încălzire cu reclamații  

04.12.2018
  470 Accesări  

Pe parcursul săptămânii 26-30 noiembrie, reprezentanții Cancelariei APCSP au înregistrat peste 30 de petiții. Petiționarii s-au expus asupra produselor nesatisfăcătoare procurate. Odată  cu răcirea temperaturii din termometre, aceștia s-au arătat nemulțumiți de funcționalitatea unui cazan de gaz și a unui termostat necalitativ achiziționat pentru o centrală termică, împiedicând consumatorul să regleze temperatura dorită a camerei. În aceste cazuri,  consumatorii au solicitat reparația produselor sau înlocuirea  acestora cu bunuri de calitate corespunzătoare.

De menționat faptul reclamării din partea cetățenilor și a altor produse cum ar fi, telefoane necalitative (2 petiții), televizor defect, uși neconforme, precum și servicii ce nu au corespuns așteptărilor consumatorilor: transfer de bani nereușit prin intermediul unui terminal de plată, servicii spălătorie auto, serviciu vulcanizare, serviciu transport rutier etc.

La Telefonul Consumatorului au fost notificate în această perioadă- 109 apeluri telefonice.

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Instalații de încălzire cu reclamații
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2278878 |  ieri: 1250 |  azi: 184 |  online: 8   actualizat la: 11.10.2019
Creat de Brand.md