vezi mai mult

Angajații APCSP au participat la un atelier de lucru, organizat în cadrul proiectului "Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova"
  
 
ATENȚIE! Campanie de rechemare a produselor de pe piață
  
 
Modificări la Codul contravențional și la Codul transporturilor rutiere privind activitatea de taxi
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Atenție la procedurile de înfrumusețare pe care le folosiți!

Atenție la procedurile de înfrumusețare pe care le folosiți!  

17.12.2018
  178 Accesări  

Mai multe femei s-au plâns în această perioadă la Agenție pentru faptul că au beneficiat de o calitate joasă a serviciilor prestate. Astfel o consumatoare s-a ales cu o arsură pe față după ce și-a procurat o cremă de la un agent economic din Chișinău. O altă consumatoare, a avut de pătimit după ce a utilizat serviciile unui salon de înfrumusețare pentru a-și vopsi părul. În consecință, aceasteia i-a fost deteriorat părul, din cauza folosirii unui supradozaj de vopsea, ceea ce a cauzat un conflict între consumatoare și administratorul salonului.

În categoria serviciilor reclamate pot fi incluse și servicii precum: nerespectarea prevederilor contractuale în cazul unui serviciu turistic, serviciu curierat necalitativ, serviciu reparație bloc sanitar necorespunzător, haină deteriorată în cadrul unei curățătorii chimice, neexecutarea lucrărilor de construcție în termen ale ferestrei, serviciu de saună necorespunzător, refuz prestare serviciu saună, clauze abuzive în contract de micro-finanțare, serviciu reparație telefon necalitativ, refuz reparație telefon în baza garanției etc.

Obiectele procurte, care i-au nesatisfăcut pe cetățeni sunt: baterie auto necalitativă, incălțăminte neconformă, pulover cu defect, bloc sanitar cu defect de producere etc.

Cancelaria APCSP a înregistrat în perioada 10-15 decembrie- 35de reclamații și 147 de consultații la Telefonul Consumatorului, precum și 14 consultații în oficiu.

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Atenție la procedurile de înfrumusețare pe care le folosiți!
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 1840410 |  ieri: 1840 |  azi: 188 |  online: 7   actualizat la: 21.01.2019
Creat de Brand.md