vezi mai mult

CUM SĂ ALEGEM UN CADOU DE CRĂCIUN?
  
 
Rezultatele Concursului de desene "Protecția Consumatorilor în Culori".
  
 
Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieții, a participat la a XII-a ediție a conferinței Internaționale a IMM-urilor "Moldova Verde"
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Achiziții online - aspecte de protecție a consumatorilor pentru mediul de afaceri

Achiziții online - aspecte de protecție a consumatorilor pentru mediul de afaceri  

20.12.2018
  444 Accesări  

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței (APCSP) a participat în perioada 18-20 decembrie curent în cadrul seminarului "E-commerce: accesarea noilor piețe prin îmbunătățirea abilităților digitale" organizat de CCI a R.M și OSCE, cofinanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC), la care i-a avut ca participanți pe reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Ministerului Economiei și Infrastructurii, Serviciului Vamal, Consiliului Economic pe lângă Prim- ministrul R.M, Secretariatul OSCE, precum și peste 40 de agenți economici autohtoni.

În cadrul evenimentului, reprezentantul APCSP a comunicat mediului de afaceri despre elemente primordiale privind asigurarea protecției drepturilor consumatorilor în comerțul electronic.

Inspectorul APCSP  a fost asaltat de reprezentanții mediului de afaceri cu întrebări vizînd, preponderent, protecția anterioară executării contractului, cât și asupra modului de reglementare a modului în care comerciantul trebuie să răspundă de produsul comercializat/serviciul prestat.

Evenimentul enunțat face parte din cadrul Campaniei naționale în domeniul siguranței comerțului electronic: „Cumpără isteț și sigur de acasă". Activitățile campaniei sunt axate pe educarea tinerilor și adolescenților din instituții de învățământ preuniversitare și universitare privind utilizarea corectă și sigură a cumpărăturilor online, cât și informarea antreprenorilor cointeresați de acest domeniu de activitate.

 

 

 

 

 
 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Achiziții online - aspecte de protecție a consumatorilor pentru mediul de afaceri
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2365329 |  ieri: 2022 |  azi: 1672 |  online: 46   actualizat la: 06.12.2019
Creat de Brand.md