vezi mai mult

Anunţ! 14 octombrie, sistare temporară a programului de lucru al Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței.
  
 
Reprezentanții Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, au fost instruiți în domeniul securității și sănătății în muncă.
  
 
Informarea consumatorilor, una din prioritățile APCSP
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Achiziții online - aspecte de protecție a consumatorilor pentru mediul de afaceri

Achiziții online - aspecte de protecție a consumatorilor pentru mediul de afaceri  

20.12.2018
  405 Accesări  

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței (APCSP) a participat în perioada 18-20 decembrie curent în cadrul seminarului "E-commerce: accesarea noilor piețe prin îmbunătățirea abilităților digitale" organizat de CCI a R.M și OSCE, cofinanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC), la care i-a avut ca participanți pe reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Ministerului Economiei și Infrastructurii, Serviciului Vamal, Consiliului Economic pe lângă Prim- ministrul R.M, Secretariatul OSCE, precum și peste 40 de agenți economici autohtoni.

În cadrul evenimentului, reprezentantul APCSP a comunicat mediului de afaceri despre elemente primordiale privind asigurarea protecției drepturilor consumatorilor în comerțul electronic.

Inspectorul APCSP  a fost asaltat de reprezentanții mediului de afaceri cu întrebări vizînd, preponderent, protecția anterioară executării contractului, cât și asupra modului de reglementare a modului în care comerciantul trebuie să răspundă de produsul comercializat/serviciul prestat.

Evenimentul enunțat face parte din cadrul Campaniei naționale în domeniul siguranței comerțului electronic: „Cumpără isteț și sigur de acasă". Activitățile campaniei sunt axate pe educarea tinerilor și adolescenților din instituții de învățământ preuniversitare și universitare privind utilizarea corectă și sigură a cumpărăturilor online, cât și informarea antreprenorilor cointeresați de acest domeniu de activitate.

 

 

 

 

 
 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Achiziții online - aspecte de protecție a consumatorilor pentru mediul de afaceri
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2280356 |  ieri: 1425 |  azi: 89 |  online: 40   actualizat la: 11.10.2019
Creat de Brand.md