vezi mai mult

CUM SĂ ALEGEM UN CADOU DE CRĂCIUN?
  
 
Rezultatele Concursului de desene "Protecția Consumatorilor în Culori".
  
 
Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieții, a participat la a XII-a ediție a conferinței Internaționale a IMM-urilor "Moldova Verde"
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » ATENȚIE! Campanie de rechemare a produselor de pe piață

ATENȚIE! Campanie de rechemare a produselor de pe piață  

15.01.2019
  446 Accesări  

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței vă informează că sunt în proces de retragere de pe piața Republicii Moldova două produse importate din România de la Henkel Romania S.R.L., producator: McBRIDE S.A. și anume:

-          CERESIT Stop Mucegaiului pentru Baie 500 ml.

-          CERESIT Stop Mucegaiului All in One 500 ml.

Produsele ambalate în recipiente de plastic cu pompa pulverizatoare, cu puternic efect de curățare pentru eliminarea mucegaiului, ciupercilor si murdăriei.

Motivul: s-a constat ca în unele cazuri, e posibil să se desprindă capul de pulverizare, de corpul recipientului, cauzînd stropirea. Daca unii stropi de lichid intră in contact cu ochii, se poate produce rănirea acestora.

Daca această situație ar avea loc, se recomandă să se respecte instrucțiunile de pe eticheta produsului.

În situația cînd produsul a fost deja utilizat, nu este nici un risc pentru sănătatea umană, iar recipientul se poate elimina împreună cu gunoiul menajer.

Dacă produsul a fost folosit doar parțial, pentru a evita orice posibilă accidentare, prin desprinderea capului de pulverizare de corpul recipientului, vă recomandăm sa-1 puneți într-o pungă, în poziție verticală, și să-l eliminați împreună cu gunoiul menajer.

În eventualitatea cazului când produsul a fost utilizat și în timpul aplicării lui capul de pulverizare s-a desprins de corpul recipientului, este recomandabil să nu se încerce remedierea acestui defect. Se recomandă ca produsul să fie deversat în vasul de toaletă, respectînd indicațiile de siguranță de pe etichetă. Pentru a face această operațiune, vă rugăm să spălați mai întîi cu multă apă vasul de toaletă, pentru a îndepărta orice urmă a altui agent de curățare, cu care ar putea veni în contact produsul  CERESIT Stop Mucegaiului. Apoi se va turna cu grijă produsul, în vasul de toaletă, evitând stropirea și trăgând iar apa. Recipientul gol va fi eliminat împreună cu gunoiul menajer.

 
 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » ATENȚIE! Campanie de rechemare a produselor de pe piață
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2365211 |  ieri: 2022 |  azi: 1561 |  online: 18   actualizat la: 06.12.2019
Creat de Brand.md