vezi mai mult

Rezultatele Concursului de desene "Protecția Consumatorilor în Culori".
  
 
Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieții, a participat la a XII-a ediție a conferinței Internaționale a IMM-urilor "Moldova Verde"
  
 
Reprezentații Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, au participat la workshop-ul „E-Turism și Protecția Consumatorilor"
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » „Fii în siguranță la locul de muncă"

„Fii în siguranță la locul de muncă"  

09.10.2018
  313 Accesări  

Inspectorii în muncă din cadrul Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței (APCSP) desfășoară Campania de informare: „Fii în siguranță la locul de muncă", care are ca scop consultarea angajaților și angajatorilor privind normele de organizare a muncii întru siguranța lor ocupațională.

În acest sens, inspectorii APCSP efectuiază vizite de consultanță la numeroase întreprinderi și puncte comerciale de pe teritoriul țării. Astfel,  aceștia s-au deplasat în raionul Telenești, unde au vizitat intreprinderi care comercializează materiale de construcție, magazine cu produse industriale etc.

Următoarele verificări vor fi organizate  în cadrul punctelor comerciale din localitățile: Bănești, Chiștelnița, Chițcanii Vechi, Mândrești, Negureni, Sărătenii Vechi, Verejeni și Zahareuca.

Precizăm că, inspecțiile ce se demarează  în toată țara au ca obiectiv major prevenirea accidentelor de muncă și a îmbolnăvirilor profesionale.

 

 

 

 
 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » „Fii în siguranță la locul de muncă"
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2359923 |  ieri: 1525 |  azi: 252 |  online: 31   actualizat la: 04.12.2019
Creat de Brand.md