vezi mai mult

Rezultatele Concursului de desene "Protecția Consumatorilor în Culori".
  
 
Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieții, a participat la a XII-a ediție a conferinței Internaționale a IMM-urilor "Moldova Verde"
  
 
Reprezentații Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, au participat la workshop-ul „E-Turism și Protecția Consumatorilor"
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Prevederile legislative privind protecția consumatorilor mai clare agenților economici din Republica Moldova!

Prevederile legislative privind protecția consumatorilor mai clare agenților economici din Republica Moldova!  

18.02.2019
  587 Accesări  

 

La data de 15.02.19 reprezentanții Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței au participat la ședința comună a Comitetelor pentru antreprenoriat de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

         În cadrul ședinței, pe lângă reprezentanții CCI și APCSP, au fost prezenți reprezentații mediului de afaceri, Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, Institutul Național de Metrologiei, precum și Centrul de mediere al CCI al RM.

         Scopul ședinței l-a constituit: familiarizarea reprezentanților mediului de afaceri cu noile prevederi legislative în domeniul protecției consumatorilor. Astfel Nicolae Olărașu, inspector principal al Direcției control produse industriale și servicii, APCSP, a vorbit despre "Evaluarea conformității produselor industriale și cerințele privind marcarea produselor, precum și despre Modul de soluționare a reclamațiilor în contextul modificărilor Legii nr. 105 din 13.03.2013 privind protecția consumatorilor."

De asemenea, Elena Murariu, inspector principal al Direcției control metrologic al APCSP, a vorbit despre "prevederile legislației Republicii Moldova referitoare la preambalarea, în funcție de masă sau volum, și despre sticle utilizate ca recipiente de măsură."

 

     În acest context APCSP își exprimă disponibilitatea de informare și de efectuare a vizitelor consultative la agenții economici cointeresați. Vă puteți adresa către Agenție la adresa str. Vasile Alecsandri nr. 78 sau la www.consumator.gov.md. De asemenea, ne puteți contacta la linia fierbinte pe numărul de tel. 022 74 14 64.

 

 

 
 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Prevederile legislative privind protecția consumatorilor mai clare agenților economici din Republica Moldova!
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2359962 |  ieri: 1525 |  azi: 291 |  online: 23   actualizat la: 04.12.2019
Creat de Brand.md