vezi mai mult

Rezultatele Concursului de desene "Protecția Consumatorilor în Culori".
  
 
Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieții, a participat la a XII-a ediție a conferinței Internaționale a IMM-urilor "Moldova Verde"
  
 
Reprezentații Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, au participat la workshop-ul „E-Turism și Protecția Consumatorilor"
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Consolidarea capacităților profesionale în domeniul jocurilor de noroc și mijloacelor de măsurare implementate de Biroul Român de Metrologie Legală (BRML), România!

Consolidarea capacităților profesionale în domeniul jocurilor de noroc și mijloacelor de măsurare implementate de Biroul Român de Metrologie Legală (BRML), România!  

18.02.2019
  264 Accesări  

 

Inspectorii din cadrul Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței (APCSP), în perioada 11 - 15 februarie 2019, au participat la controale în domeniul jocurilor de noroc în comun cu inspectorii din cadrul Organismului Național al Jocurilor de Noroc (ONJN), precum și controale metrologice prin inspecții și testări inopinate ale mijloacelor de măsurare din domeniile de interes public în România, mun. București la Biroul Român de Metrologie Legală (BRML).

Inspectorii APCSP au participat la controlul mijloacelor de măsurare utilizate în domenii de interes public la agentul economic cu activitatea de distribuție a carburanților auto, au luat cunoștință cu aplicarea actelor normative din domeniul supravegherii metrologice prevăzute în cadrul controlului, proceduri de măsurare legale utilizate, cât și constatările caracteristicilor tehnice și metrologice stabilite pentru mijloacele de măsurare conform cerințelor prescrise în proceduri.

De asemenea, reprezentanții APCSP au asistat la două controalele ale mijloacelor de măsurare utilizate în domeniul protecției mediului și siguranța circulației la unitățile de service auto și stații de Inspecție Tehnică Periodică.

Organismului Național al Jocurilor de Noroc (ONJN) a organizat controale în domeniul jocurilor de noroc, la o sală cu aparate de joc și sală de poker. Inspectorilor din cadrul APCSP le-au fost aduse la cunoștință actele legislativ-normative din România, inclusiv și procedura de control al aparatelor de joc, meselor de poker, pariurilor sportive, loterii de diferite tipuri.

 

 
 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Consolidarea capacităților profesionale în domeniul jocurilor de noroc și mijloacelor de măsurare implementate de Biroul Român de Metrologie Legală (BRML), România!
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2359901 |  ieri: 1525 |  azi: 231 |  online: 10   actualizat la: 04.12.2019
Creat de Brand.md