vezi mai mult

Anunţ! 14 octombrie, sistare temporară a programului de lucru al Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței.
  
 
Reprezentanții Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, au fost instruiți în domeniul securității și sănătății în muncă.
  
 
Informarea consumatorilor, una din prioritățile APCSP
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Evaluarea necesităților de supraveghere a pieței pentru proiectul Parteneriatului Estic (PBT).

Evaluarea necesităților de supraveghere a pieței pentru proiectul Parteneriatului Estic (PBT).  

26.02.2019
  267 Accesări  

 

Reprezentanții Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, astăzi 26 februarie 2019, au participat la o întrevedere cu expertul din cadrul proiectului PTB (Institutul Federal Fizico-Tehnic) Dl Ivan Hendrikx, în cadrul căreia s-a organizat o evaluare cuprinzătoare a status quo-lui supravegherii pieței în șase țări partenere: Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova, Ucraina, pe domeniul intitulat „Utilizarea sinergiilor în țările Parteneriatului Estic în domeniul infrastructurii calității".

Scopul proiectului este de a spori schimbul regional între organismele naționale de acreditare și agențiile de supravegherea a pieței din țările Parteneriatului Estic pentru a-și adapta în continuare activitățile și procesele la cele mai bune practici internaționale și Europene.

 

 
 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Evaluarea necesităților de supraveghere a pieței pentru proiectul Parteneriatului Estic (PBT).
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2280354 |  ieri: 1425 |  azi: 87 |  online: 38   actualizat la: 11.10.2019
Creat de Brand.md