vezi mai mult

Anunţ! 14 octombrie, sistare temporară a programului de lucru al Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței.
  
 
Reprezentanții Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, au fost instruiți în domeniul securității și sănătății în muncă.
  
 
Informarea consumatorilor, una din prioritățile APCSP
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței continuă vizitele de informare și consultanță

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței continuă vizitele de informare și consultanță  

14.03.2019
  447 Accesări  

 

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței continuă astăzi vizitele de informare a consumatorilor și consultanță a mediului de afaceri, inclusiv producătorii din regiune de nord a țării, demarate în cadrul campaniei dedicate Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor: Produse Smart de Încredere (Trusted Smart Products").

Vizitele sunt desfășurate în centrele comerciale din Bălți cît și la Universitatea de Stat „Alecu Russo”. Consumatorii au fost familiarizați cu drepturile care le au în calitate de beneficiari ai produselor și serviciilor.

În Republica Moldova sunt în vigoare multiple legi şi acte normative armonizate cu Directivele comunității europene cu aplicabilitate deplină în sfera protecţiei consumatorului. Fiecare domeniu cu care vine în contact cu cetăţeanul Republicii Moldova, în calitatea sa de consumator, are o serie de reglementări care apără drepturile şi interesele economice ale acestuia.  

 

 
 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței continuă vizitele de informare și consultanță
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2280342 |  ieri: 1425 |  azi: 76 |  online: 27   actualizat la: 11.10.2019
Creat de Brand.md