vezi mai mult

Anunţ! 14 octombrie, sistare temporară a programului de lucru al Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței.
  
 
Reprezentanții Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, au fost instruiți în domeniul securității și sănătății în muncă.
  
 
Informarea consumatorilor, una din prioritățile APCSP
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Reprezentanții APCSP au efctuat o vizita de lucru în Suedia

Reprezentanții APCSP au efctuat o vizita de lucru în Suedia  

18.05.2019
  610 Accesări  

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, în perioada 15-17 mai curent, a întreprins o vizită de lucru în Suedia, în scopul schimbului de experiență și buna cooperare între Republica Moldova și Regatul Suediei pe diverse domenii de interes comun. Acestea includ drepturile consumatorilor, metrologia, supravegherea pieței, siguranța ocupațională ș.a. 
Agenda vizitei a inclus întrevederi cu autoritățile regionale ce au permis realizarea unui schimb amplu de opinii, preluarea bunelor practici, schimb de experiență cu privire la oportunitățile de cooperare, discuții cu reprezentanții instituțiilor responsabile pe protecția consumatorilor precum și vizite la centrul de informare a consumatorilor!
În scopul promovării unor parteneriate moldo-suedeze, inclusiv în domeniul protecției consumatorilor, programul vizitei a inclus întrevederi cu reprezentanții Agenției Suedeze pentru Protecția Consumatorilor, Asociația Suedeză pentru Consumatori și Consiliul Național pentru Plângerile Consumatorilor! Ceea ce a permis lansarea unui dialog constructiv.

 
 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Reprezentanții APCSP au efctuat o vizita de lucru în Suedia
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2291005 |  ieri: 639 |  azi: 99 |  online: 20   actualizat la: 21.10.2019
Creat de Brand.md