vezi mai mult

CUM SĂ ALEGEM UN CADOU DE CRĂCIUN?
  
 
Rezultatele Concursului de desene "Protecția Consumatorilor în Culori".
  
 
Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieții, a participat la a XII-a ediție a conferinței Internaționale a IMM-urilor "Moldova Verde"
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Directorul Iurie EREMIA, îndeamnă consumatorii postului de radio „SputnikMatinal” să își exercite drepturile

Directorul Iurie EREMIA, îndeamnă consumatorii postului de radio „SputnikMatinal” să își exercite drepturile  

31.05.2019
  353 Accesări  

 

Directorul Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței (APCSP),  Iurie EREMIA, la invitația postului de radio „SputnikMatinal", la data de 30 mai curent, a comunicat radioascultătorilor importanța și beneficiile armonizării legislației naționale, întrucât APCSP recepționează tot mai multe apeluri si plângeri de la consumatorii nemulțumiți de bunurile achiziționate, iar acest lucru este un indicator că oamenii conștientizează necesitatea aplicării legii și că are cine să le apere drepturile.

Totodată, Directorul APCSP, domnul Iurie Eremia, a mai declarat în cadrul emisiunii "Sputnik Matinal" că sunt oameni care depun plângeri, chiar și dacă costul produselor achiziționate este mai mic, și acest lucru este încurajator. În acest context, îndeamnă consumatorii să fie activi, să-și exercite drepturile și să solicite informații de la agenții economici privind produsele și serviciile oferite.

De asemenea, Dl Eremia, susține toți consumatorii și informează că plângerile pot fi transmise Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, inclusiv în mod electronic. Mai mult, persoanele care au neclarități sau le sunt încălcate drepturile pot suna la numărul de telefon 022 741 464, în intervalul orelor 08:00 - 17:00.

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Directorul Iurie EREMIA, îndeamnă consumatorii postului de radio „SputnikMatinal” să își exercite drepturile
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2366445 |  ieri: 2226 |  azi: 471 |  online: 51   actualizat la: 06.12.2019
Creat de Brand.md