vezi mai mult

Ajută-l pe Moș Nicolae și Moș Crăciun să aleagă jucării sigure!
  
 
Fii vigilent la alegerea bradului artificial și a decorațiunilor pentru pomul de Crăciun!
  
 
Alegeți instalații luminoase sigure pentru pomul de Crăciun!
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Reprezentanții APCSP au participat la seminarul privind "Abilitățile de Prezentare și Comunicare"

Reprezentanții APCSP au participat la seminarul privind "Abilitățile de Prezentare și Comunicare"  

20.06.2019
  1427 Accesări  

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței (APCSP) a participat la data de 19 iunie curent la seminarul privind abilitățile de prezentare și comunicare, organizat în cadrul proiectului finanțat de Uniunea Europeană "Suport pentru cadrul infrastructurii calității în contextul DCFTA în Republica Moldova". Seminarul a fost condus de către expertul local, Alexandru Bordea.

Reprezentații APCSP au fost instruiți întru dezvoltarea unei comunicări eficiente, și s-a axat pe o bună pregătire a discursurilor, pe identificarea și utilizarea metodelor de stăpânire a emoțiilor, practic, de dezvoltarea profesională și personală orientată spre comunicare, prezentare, convingere și negociere.

Trainigul a avut un impact pozitiv ținând cont de specificul activității Agenției și de faptul că angajații noștri sunt zilnic implicați în interacțiunea cu societatea civilă: consumatori și mediul de afaceri.

 

 
 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Reprezentanții APCSP au participat la seminarul privind "Abilitățile de Prezentare și Comunicare"
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2375358 |  ieri: 1860 |  azi: 406 |  online: 17   actualizat la: 12.12.2019
Creat de Brand.md