vezi mai mult

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței a participat la un workshop organizat de EUBAM
  
 
Agenția Pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței lansează concurs de desen pentru elevii claselor V-XII, cu tematica: “Protecția Consumatorilor în Culori”.
  
 
Drepturile consumatorilor în cazul certificatelor cadou
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Reprezentanții APCSP au efctuat o vizita de lucru la Biroul pentru Protecția Concurenței și Consumatorilor din Polonia (UOKIK).

Reprezentanții APCSP au efctuat o vizita de lucru la Biroul pentru Protecția Concurenței și Consumatorilor din Polonia (UOKIK).  

11.07.2019
  650 Accesări  

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței în colaborare cu Ambasada Republicii Moldova în Polonia, la data de 10 Iulie curent, a întreprins o vizită de lucru la Biroul pentru Protecția Concurenței și Consumatorilor din Polonia (UOKIK).

În cadrul întrevederii oficiale dintre reprezentații APCSP și ai UOKIK s-au discutat aspecte ce țin de cele mai bune practici ale instituției omoloage din Polonia în domeniul protecției drepturilor consumatorilor și supravegherea pieței. S-au discutat de asemenea soluțiile care au fost implementate cu succes în identificarea și prevenirea clauzelor abuzive încheiate în contractele cu consumatorii. Tot în cadrul vizitei oficiale s-au negociat principalele prevederi ale Memorandumului de colaborare între instituții care urmează a fi semnat în Semestrul II, în cadrul Comisiei interguvernamentală moldo-poloneză pentru cooperarea economică.

 „Apreciem vasta experiență a instituției UOKIK  precum și realizările importante pe care le-a trasat împreună cu echipa și suntem siguri că, în urma realizării unei colaborări durabile și sigure pe care am inițiat-o, Republica Moldova are în față un model de dezvoltare bazat pe orientare către consumatori și perfecționare continuă a metodelor de lucru", au conchis reprezentanții APCSP.

 

 
 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Reprezentanții APCSP au efctuat o vizita de lucru la Biroul pentru Protecția Concurenței și Consumatorilor din Polonia (UOKIK).
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2321902 |  ieri: 2272 |  azi: 501 |  online: 53   actualizat la: 04.11.2019
Creat de Brand.md