vezi mai mult

REZERVORUL MAȘINII, Adevăr sau Minciună?
  
 
CUM SĂ ALEGEM UN CADOU DE CRĂCIUN?
  
 
Rezultatele Concursului de desene "Protecția Consumatorilor în Culori".
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Reprezentanții APCSP au efectuat o vizita de lucru la Biroul Central de Măsurări din Polonia.

Reprezentanții APCSP au efectuat o vizita de lucru la Biroul Central de Măsurări din Polonia.  

17.07.2019
  774 Accesări  

 

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, la data de 12 iulie curent, a întreprins o vizită de lucru la Biroul Central de Măsurări, în scopul schimbului de experiență și buna cooperare între Republica Moldova și Polonia pe diverse domenii de interes comun.

În cadrul discuțiilor s-a accentuat faptul că toate contactele la nivel instituţional sunt benefice ambelor state, au fost discutate un șir de teme cu privire la mijloacele de măsurare plasate pe piață conform directivelor Europene, verificarea produselor preambalate, controlul în comun cu organul de acreditare a laboratoarelor de verificare metrologică, modalitatea de interzicere a mijloacelor de măsurare în cadrul supravegherii, controlul piețelor agricole din Polonia, controlul livrării produselor petroliere, măsurarea vitezei autovehiculelor.


În scopul promovării unor parteneriate moldo-poloneze, inclusiv în domeniul metrologiei, programul vizitei a inclus vizitarea laboratoarelor de măsurare, ce au permis realizarea unui schimb amplu de opinii, preluarea bunelor practici, schimb de experiență cu privire la oportunitățile de cooperare.

 

 
 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Reprezentanții APCSP au efectuat o vizita de lucru la Biroul Central de Măsurări din Polonia.
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2367562 |  ieri: 2226 |  azi: 1473 |  online: 85   actualizat la: 09.12.2019
Creat de Brand.md