vezi mai mult

Anunţ! 14 octombrie, sistare temporară a programului de lucru al Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței.
  
 
Reprezentanții Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, au fost instruiți în domeniul securității și sănătății în muncă.
  
 
Informarea consumatorilor, una din prioritățile APCSP
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Funcționarii publici debutanți APCSP au depus jurământul

Funcționarii publici debutanți APCSP au depus jurământul  

25.07.2019
  756 Accesări  

Astăzi, 25 Iulie curent, în cadrul Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherii Pieței (APCSP), 2 angajați au depus jurământul de credinţă în fața simbolurilor de stat, conducerii Agenției și a colegilor de serviciu, în temeiul articolului 32 din Legea cu privire la funcţia publică şi statutul funcţionarului public, nr.158-XVI din 04.07.2008.

În rezultatul promovării cu succes a perioadei de probă de șase luni a funcţionarilor publici debutanţi, au fost confirmați în funcția publică:

Mihai CAZACU - Inspector al Direcției Control Metrologic.

Ecaterina VORNICESCU - Inspector superior al Direcției Asigurarea Intereselor Consumatorilor și Siguranța Ocupațională.

Funcţionarii au jurat să respecte Constituţia Republicii Moldova, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, să apere suveranitatea şi integritatea teritorială a Republicii Moldova, să execute în mod obiectiv şi imparţial legile ţării, să îndeplinească în mod conştiincios obligaţiile ce le revin în exercitarea funcţiei publice şi să respecte normele de conduită profesională.

Violina VARTA, Directorul adjunct, i-a felicitat pe proaspeții funcţionari pentru promovarea cu succes a perioadei de probă: “Înainte de toate, aș dori să mulțumesc mentorilor, cei care cu dedicare și răbdare v-au ghidat pe tot parcursul perioadei de probă, iar vouă, dragi colegi, vă doresc succes și fie ca priceperea și profesionalismul dumneavoastră să contribuie la buna funcționare a Agenției ”.

 
 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Funcționarii publici debutanți APCSP au depus jurământul
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2287574 |  ieri: 608 |  azi: 1451 |  online: 28   actualizat la: 11.10.2019
Creat de Brand.md