vezi mai mult

Anunţ! 14 octombrie, sistare temporară a programului de lucru al Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței.
  
 
Reprezentanții Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, au fost instruiți în domeniul securității și sănătății în muncă.
  
 
Informarea consumatorilor, una din prioritățile APCSP
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Masă rotundă cu reprezentanții agenților economici, cu tematica "Pahar gradat-utilizarea obligatorie în alimentația publică"

Masă rotundă cu reprezentanții agenților economici, cu tematica "Pahar gradat-utilizarea obligatorie în alimentația publică"  

03.10.2019
  294 Accesări  

 

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, la data de 02 octombrie 2019, a organizat o masă rotundă cu reprezentanții agenților economici, cu tematica "Pahar gradat-utilizarea obligatorie în alimentația publică", în scopul protejării consumatorilor împotriva efectelor nocive ale numărărilor incorecte pentru comercializarea lichidelor.

În cadrul acestei întâlniri, agenții economici au fost informați cu privire la corectitudinea utilizării mijloacelor de măsurare legale sau a măsurărilor supuse controlului metrologic legal, cerințelor în domeniul protecției consumatorilor, cerințelor stabilite pentru domeniile reglementate supuse obligatoriu evaluării conformității

 

 
 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Masă rotundă cu reprezentanții agenților economici, cu tematica "Pahar gradat-utilizarea obligatorie în alimentația publică"
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2285038 |  ieri: 1573 |  azi: 1340 |  online: 0   actualizat la: 11.10.2019
Creat de Brand.md