vezi mai mult

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței a participat la un workshop organizat de EUBAM
  
 
Agenția Pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței lansează concurs de desen pentru elevii claselor V-XII, cu tematica: “Protecția Consumatorilor în Culori”.
  
 
Drepturile consumatorilor în cazul certificatelor cadou
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Agenția pentru Protecția Consumatorilor îndeamnă întreprinzătorii de pe teritoriul Republicii Moldova să participe la concursul „Marca comercială a anului"

Agenția pentru Protecția Consumatorilor îndeamnă întreprinzătorii de pe teritoriul Republicii Moldova să participe la concursul „Marca comercială a anului"  

09.12.2014
  870 Accesări  

Concursul „Marca comercială a anului 2014 ", lansat pe 7 noiembrie 2014, se înscrie în șirul de evenimente cu genericul „Fabricat în Moldova", care include expoziția propriu-zisă, concursul „Marca comercială a anului" și Premiul în domeniul calității, care va fi decernat de CCI în parteneriat cu Asociația patronală din domeniul evaluării conformității. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este de 24 decembrie 2014, iar decernarea premiilor va avea loc la gala festivă ce se va desfășura în cadrul „Fabricat în Moldova", la finele lunii ianuarie 2015.

Pentru a încuraja participarea la concurs, organizatorii oferă pentru aceste întreprinderi a unei reduceri de până la 50% din taxa de participare la concurs și reduceri de 20% pentru o listă de servicii prestate de Camera de Comerț și Industrie, cum ar fi promovarea ofertelor comerciale, participarea la expoziții și misiuni economice, eliberarea certificatelor de origine, etc.

Concursul „Marca comercială a anului" este organizat din anul 2003 de către Camera de Comerț și Industrie împreună cu Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală și are ca scop promovarea rolului imaginii corporative a companiilor, acordarea asistenţei informaţionale în domeniul tehnologiilor de marketing, crearea condiţiilor favorabile pentru activitatea de business şi a unui mediu competitiv prin producerea mărfurilor şi prestarea serviciilor de o calitate înaltă.

Ediția din 2014 a concursului vine cu un șir de noutăți, de exemplu la nominația „Debutul anului" se pot înscrie nu doar întreprinderile care au mărci comerciale consacrate, ci și cele care abia își dezvoltă un brand propriu și au depus cererea la AGEPI, însă încă nu au marca comercială înregistrată. Totodată, pentru a încuraja participarea IMM-urilor la concurs, organizatorii consideră oferirea pentru aceste întreprinderi a unei reduceri de până la 50% din taxa de participare la concurs și reduceri de 20% pentru o listă de servicii prestate de Camera de Comerț și Industrie, cum ar fi promovarea ofertelor comerciale, participarea la expoziții și misiuni economice, eliberarea certificatelor de origine, etc.

O altă noutate a ediției din 2014 este reducerea numărului de categorii ale concursului de la 17 la 11. Totodată, a fost introdusă o nominalizare nouă - „Marca consacrată", la care sunt invitate să participe companiile ce dețin mai mult de 5 distincții ale concursurilor anterioare.

Mai multe detalii despre  concurs aflați  de pe  adresele de mai jos:

http://agepi.gov.md/md/news/detail.php?ELEMENT_ID=33733

http://www.marca.chamber.md/ro/index.php

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Agenția pentru Protecția Consumatorilor îndeamnă întreprinzătorii de pe teritoriul Republicii Moldova să participe la concursul „Marca comercială a anului"
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2321907 |  ieri: 2272 |  azi: 506 |  online: 58   actualizat la: 04.11.2019
Creat de Brand.md