vezi mai mult

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței a participat la un workshop organizat de EUBAM
  
 
Agenția Pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței lansează concurs de desen pentru elevii claselor V-XII, cu tematica: “Protecția Consumatorilor în Culori”.
  
 
Drepturile consumatorilor în cazul certificatelor cadou
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Au rămas doar câteva zile pentru a depune cererile de participare la concursurile ”Marca comercială a anului” și ”Premiul pentru realizări în domeniul calității”

Au rămas doar câteva zile pentru a depune cererile de participare la concursurile ”Marca comercială a anului” și ”Premiul pentru realizări în domeniul calității”  

19.12.2014
chamber.md  845 Accesări  

Agenții economici mai au doar câteva zile pentru a depune cererile de participare la concursurile "Marca comercială a anului" și "Premiul pentru realizări în domeniul calității", organizate de Camera de Comerț și Industrie a Moldovei împreună cu partenerii săi. Actele se primesc până pe data de 24 decembrie, la CCI, mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare 151, et 2, bir. 9.
Concursul "Marca comercială a anului" a ajuns la cea de a XII-a ediție, fiind un eveniment deosebit de important pentru reprezentanții mediului de afaceri din Republica Moldova. În total, pe parcursul edițiilor anterioare la competiție s-au înscris circa 1060 proiecte de mărci comerciale ale întreprinderilor din diferite regiuni ale țării, iar marele premiu "Mercuriul de aur" a devenit un simbol al recunoașterii și aprecierii date de către consumatori și experți profesioniști celor mai reușite strategii de marketing.
Concursul "Premiul pentru realizări în domeniul calității" este la prima ediție. La el pot participa întreprinderi înregistrate în Republica Moldova, precum și persoane fizice care produc bunuri sau prestează servicii pe teritoriul țării și au implementat sistemul de management al calității.
Premierea învingătorilor va avea loc în cadrul Galei Businessului Moldovenesc, ceremonie oficială organizată în premieră, de CCI. De asemenea, toți participanții la concursuri vor beneficia de reduceri la serviciile prestate de organizatori.
Informații suplimentare:
tel.: 022 -23-84-10; 022 - 21-07-25,
e-mail: petrova@chamber.md 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Au rămas doar câteva zile pentru a depune cererile de participare la concursurile ”Marca comercială a anului” și ”Premiul pentru realizări în domeniul calității”
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2321960 |  ieri: 2272 |  azi: 555 |  online: 8   actualizat la: 04.11.2019
Creat de Brand.md